‘CBR onderneemt geen actie tegen Brünen; dus Kamps gaat toch zelf aangifte doen!’

Wel/niet, wel/niet, maar nu dus toch wel! Na een schriftelijke reactie vanuit het CBR zal journalist Henrie Kamps nu toch zelf aangifte gaan doen van de aanval die eigenaar René Brünen heeft gepleegd bij het CBR examenterrein in Enschede.

“Het is een lastige kwestie geweest omdat juristen van mening zijn dat CBR op basis van de eigen, strikte huisregels aangifte zou moeten doen van de aanslag van Brünen op journalist Kamps. Maar het CBR weigert om klachten van Kamps nog langer in behandeling te nemen. Niet dat hij zoveel klachten heeft ingediend hoor, maar omdat ze bij de afhandeling van welke klacht dan ook het eigen gecorrumpeerde gedrag moeten erkennen”

Dus gaat Henrie Kamps nu zelf, zoals geadviseerd door de politie, aangifte doen van vermoedelijk een ‘poging tot doodslag’.

En dit keer definitief!

“We wilden eerst het CBR kans bieden om aan te tonen dat ze niet vooringenomen zijn, maar dat zijn ze wel en dus is de aangifte tegen Brünen meer dan een aangifte van Kamps tegen René Brünen. Kamps blijft vinden dat zijn conflict met het CBR heeft aangezet tot de actie van Brünen. Nu het CBR er de vingers niet aan wil branden, zal ander onderzoek dat maar moeten aantonen”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer