Politiechef Baalman reageert snel, maar teleurstellend!

En ‘eindelijk’ is er dan een mailreactie van een van de korpschefs van de politie Oost-Nederland. Het is Karlijn Baalman die als eerste richting de Needse klokkenluider in de rijschoolwereld reageert. Zij vraagt Kamps om een nieuwe afspraak te maken met teamchef Albers. Maar dat gaat de Needse journalist niet doen.

“Nee hoor, ik denk dat het korps van mevrouw Baalman meer dan voldoende informatie, meldingen én bewijzen van valse aangiftes en valse getuigenverklaringen heeft om zelf een onderzoek in te stellen naar wat er aan de hand is bij een andere overheidsonderdeel.

En… ik ben al tien keer ‘voor minder’ thuis ‘opgezocht’, staande gehouden, aangehouden, in de cel gezet of aan mijn lot overgelaten door de haar korps. Als ik een klacht over haar wetsdienaars indien zal dat alleen maar nog erger worden.

Karlijn is nog jong en toen ik vijfendertig was liep ik als ‘de Oost-Nederlandse John de Mol’ (zoals ik toen in de krant werd genoemd) tegen mijn eerste, echte levenservaring op. Laat deze ‘casus’ maar een wijze les voor Karlijn worden. Dat je als hoogte baas soms wat verder moeten kijken, zoeken in plaats van je te verschuilen achter klachtenprocedures…..”

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer