‘Ook Brookhuis kandidaten rijden maar 10 minuten.. ‘

Na Verkeerscollege Brünen, rijschool Ezendam blijkt nu dat ook Brookhuis Verkeersopleiding bij de Enschedese CBR locatie een andere behandeling krijgt bij het Praktijkexamen B dan kleine rijscholen. Ook de kandidaat van Brookhuis was binnen 10 minuten terug bij het CBR.

Journalisten hebben binnen 1 week al voldoende video-opnames verzameld om eind van dit jaar spraakmakende tv te maken in het YouTube programma ‘Wolvenjacht’. Grote rijscholen én het CBR benadelen kleine rijscholen en individuele aanvragers.

“Ach ja, werkelijk onthutsend en we nemen deze opnames mee in ons onderzoek, de gesprekken met Kamerleden én de Autoriteit Consument & Markt.

En ja, we begrijpen dat het CBR straks allemaal leuke verhaaltjes gaat ophangen: ‘over een tijdelijke pauze en daarna werd het praktijkexamen toch helemaal uitgereden’.

Maar dan spreekt het CBR zichzelf tegen, want een van de argumenten om het praktijkexamen niet in te korten was toch juist dat het CBR echt geen mogelijkheden had om examens korter te maken of per examinator 9 of 10 examenritten per dag te maken?”

“Saillant detail is ook nog eens dat de examinator wederom die Bernd Ouwersloot was. Tegen hem lopen al twee of drie onderzoeken, maar hij zit nog steeds prominent als examinator in lesauto’s van de grotere rijscholen… dat bevestigd alleen maar het beeld dat toch al bestaat; “het CBR heeft schijt aan alles en iedereen en hanteert bij veel grote opleiders andere richtlijnen”.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer