Kamps: de RING deurbel vervangen, juist vanwege de politie!

In zijn ogen kan het eigenlijk niet veel erger worden in ons ‘gave’ landje. Je RING deurbel moeten vervangen: niet vanwege criminelen maar vanwege de lokale politie. Tot tweemaal toe omzeilden agenten van het korps Oost-Nederland het wakend oog van de RING deurbel bij de Needse journalist én bevestigden twee hoofdagenten tijdens een politieverhoor dat zij dat heel normaal vonden.

“Tja, bizar. In 2019 hielp ik een Oekraïense leerlinge (45 jaar) en haar toen 12-jarige zoontje aan het Nederlandse paspoort en wat spullen om hier zelfstandig te kunnen leven; een woninginrichting, computer, tv, e-bikes en een spaarrekening.

Zij vertelde mij, in de tijd dat zij noodgedwongen enkele maanden bij mij thuis woonden, wel eens over de angst die ze had door en voor de Russen. Ik had een huis voor hen gehuurd, maar daar durfde ze niet eens naar de voordeur, omdat er geen folie op geplakt zat….

Toen de woning volledig ingericht was voor bewoning wilde ze er echt niet meer wonen; ook uit angst. Uiteindelijk heb ik beiden een maand of drie onderdak geboden…

Ik begreep dat gevoel destijds niet…. nu sinds een half jaar wel… Verschrikkelijk als je denkt dat de vijand constant ‘op de loer ligt’.

Het is juist dan heel vervelend als er aangebeld wordt en je ziet niemand op de camerabeelden…. Zelfs of juist van de politie verwacht je ander gedrag. Ik heb mijn ervaringen met de Hoofd Opleiding en korpschefs Karlijn Baalman en Janny Knol van de politie Oost-Nederland gedeeld, maar zoals verwacht ‘geen reactie..’.

[tekst gaat door onder afbeelding]

de RING deurbel is vervangen door verborgen camera’ s en een gewone deurbel….

“We hebben de RING deurbel vervangen door een gewone deurbel en de camera’s weggewerkt. Het is inderdaad bizar dat wij dit juist moeten doen vanwege het optreden van de politie. Heel, heel zorgwekkend.

Nu maar hopen dat ze de volgende keer met een fakkel voor mijn voordeur staan… want dan wordt Den Haag kennelijk wel wakker…!” zegt de Needse journalist Henrie Kamps.

de standaard methode bij de politie bij het naderen van een RING deurbel ….
beide agenten sluipen om het ‘wakend oog’ en blijven bewust buiten beeld….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer