VVD ministers in kabinet onder vuur?

De Needse klokkenluider Henrie Kamps heeft gisteren beide betrokken VVD ministers per aangetekende post aansprakelijk gesteld voor de gevolgen van een volgende aanslag op zijn leven! Kamps is met zijn onderzoeksplatform een jaar geleden gestuit enorme misleidingen en oneerlijke handelspraktijken en wordt sinds september geintimideerd, geprovoceerd en bedreigd met de door door CBR directeur Alexander Pechtold en een vijftal medewerkers…. Op 8 maart was er een aanslag op het leven van de journalist bij het CBR Examencentrum.

“Het is bizar dat dit anno 2022 nodig is … maar volgens Kamps wordt het tijd dat leden van het kabinet zichzelf eens de spiegel voorhouden”.

“Kamps zegt dat hij zeker weet dat onze regering nog wat kan leren John de Mol en zijn Talpa…. Kamps was met zijn bedrijf jarenlang ‘buurman’ van John de Mol’s Studio 22 en zegt dat hij in al die jaren niet heeft meegemaakt wat hij in zes maanden bij het CBR én de overheid nu wel heeft meegemaakt.!”

Tegelijkertijd heeft Kamps een mail gestuurd aan de voorzitter en vice-voorzitter van de Vaste Kamercommissie Infrastructuur en Waterstaat.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer