Verkiezing beste en slechtste CBR examinator van Enschede 2021

Om de juiste mensen in de schijnwerper te zetten organiseert RijschoolProfs.nl dit jaar voor het eerst de verkiezing van de beste CBR examinator van Enschede 2021. De stemming is op 7 november gestart via www.rijschoolprofs.nl.

Vanaf 1 december is besloten om ook de slechtste examinator van Enschede te kiezen. De reden daarvoor is dat veel gebruikers van mening waren dat de rijscholen, net als het CBR doet via het dubieuze slagingspercentage, ook de slechtste examinator moeten kunnen kiezen.

In de tussenstand is Frank Nordkamp de beste en Rob Duijndam de slechtste. De uitslag wordt op 31 december 12.00 uur bekend gemaakt via de portal voor rijscholen.

tussenstand op 15/12 12.00 uur
tussenstand op 15/12 12.00 uur

Onze kritiek op het CBR betreft vooral het management, de directie. En dan vooral het feit dat ze teveel invloed willen krijgen bij de rijscholen en het niet zo nauw nemen met de wettelijke taken.

Natuurlijk raakt onze kritiek ook wel eens een examinator, maar dan eigenlijk alleen maar nadat vragen of klachten aan het CBR onbeantwoord blijven. Dan pas, en niet eerder, schrijven wij er over op dit blog… zonder de naam te noemen.

redactie SCBR

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer