Officiële klacht ingediend bij het CBR; nu 10 weken afwachten…

Exact 10 weken heeft het CBR de tijd om de klacht die vandaag is ingediend bij het CBR af te handelen. Het is duidelijk wat de bedoeling is van de officiële klacht die vandaag bezorgd wordt bij het hoofdkantoor van het CBR in Rijswijk. Kamps dwingt hiermee het CBR om aangifte te doen bij de lokale opsporingstak van de politie rond de aanslag op het leven van de journalist. Omdat het CBR hiertoe gehouden is op basis van de eigen huisregels.

“Nadat het CBR gisteren een andere klacht, op exact dezelfde plek, formeel in behandeling heeft genomen, zal het CBR nu ook deze klachten over de incidenten op 8 maart 2022 formeel in behandeling moeten nemen. En dus zal het CBR, conform haar eigen huisregels én sanctiereglement moeten handelen.” zo luid een korte persverklaring.

een andere klacht, op dezelfde plek als de poging tot doodslag op de journalist, is officieel in behandeling….
de huisregels van het CBR zijn klip en klaar….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer