Kijktip voor iedere CBR-examinator..

Natuurlijk denkt iedere CBR examinator dat hij of zij een eerzaam beroep heeft, maar dat dacht iedere belastinginspecteur ook in het Kindertoeslag Schandaal. En nu deze week de Parlementaire Enquete is gestart rond het Groninger Aardbeving Schandaal blijkt ook daar de inspecteurs, zelfde categorie als een CBR examinator, burgers ongelofelijk slecht hebben behandeld. Steeds meer wordt duidelijker dat dit soort baantjes vooral worden beoefend door mensen die slechts oog hebben voor de eigen status en verworvenheden; een vast salaris, auto ‘van de zaak’, benzinepasje en alle ruimte om lekker ziek thuis te blijven….

“We moeten niet vergeten dat deze schandalen al vele jaren geleden opdoemden en dat het daarna jaren en jaren kostte om ze in Den Haag ‘op de kaart te krijgen’. Wat opvallend is bij beide schandalen is het gedrag, het optreden van lage ambtenaren; inspecteurs en dat soort volk.

Wij zijn pas een jaar bezig met het CBR schandaal (in spé) en daar zien we eigenlijk hetzelfde beeld. Examinatoren voeren, zonder enig moreel besef van de ambtseed, gewoon uit wat ze wordt opgedragen ‘van hoger hand’: ze liegen, bedriegen, manipuleren in de veronderstelling dat hun baantje nooit op het spel zal komen te staan” zegt klokkenluider Henrie Kamps die al een jaar strijd tegen de misleiding en oneerlijke handelspraktijken van het CBR.

“Iedere CBR examinator zou eigenlijk eens de column van NPO1 Druktemaker Kees van Amstel moeten beluisteren en bekijken. Maar ik vrees dat de meesten een rondje op hun (standaard) motor aan het rijden zijn of genieten van hun 10 weken vakantie in 2022. Ze hebben immers na twee x 3 maanden lockdown overgewerkt op 10 zaterdagen en kregen dat gecompenseerd met 20 extra vrij dagen die ze nu moeten opmaken.

Ondertussen wachten kandidaten tussen de 26 en 40 weken op een kans om hun rijbewijs te behalen. En laten ze iedereen die geen examen reserveert via een rijschool opzettelijk zakken om deze ontwikkeling ’te ontmoedigen’.

“Papa (of mama) heeft heel jonge mensen deze week ongelukkig gemaakt én op kosten gejaagd!”

In 2023, 2024 of 2025 wordt het lachen als we alle smoesjes van CBR examinatoren op een rijtje zetten; want die Parlementaire Enquete naar het CBR (Schandaal) hangt al sinds 2019, toen het CBR onder verscherpt toezicht werd gesteld, in de lucht.

Prettige vakantie!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer