Teamchef Politie Enschede zegt afspraak met CBR klokkenluider af vanwege ‘mogelijke gebroken neus’….

Door een ‘mogelijk’ gebroken neus kan de afspraak tussen de Enschedese politie teamchef Albers en Needse journalist Henrie Kamps, morgen, geen doorgang vinden.

De Needse klokkenluider maakt onmiddellijk het vergelijk met zijn (mogelijke) hersenletsel of gebroken nek na een aanval op zijn leven op 8 maart, waarbij hij als journalist geen medische hulp kreeg van de lokale politie, maar werd afgevoerd naar het arrestantencomplex in Borne.

Uren later belandde Kamps op de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis MST; mogelijk met ernstig hersenletsel of een gebroken nek….

Kamps wil er persoonlijk geen commentaar op geven, maar zijn vaste woordvoerder zegt: “Kamps heeft vroeger als handballer ook wel eens een gebroken neus gehad, maar zegt daarover dat dit akelig is maar niet vergelijkbaar met de verwondingen die hij heeft opgelopen op 8 maart onder de ogen van de lokale politie.

“Henrie Kamps is best bereid te geloven dat een gebroken neus het argument is om af te zien van een gesprek met hem, maar het verbaasd hem niet dat de teamchef toch liever geen gesprek voert… Hij wil sowieso liever met korpschef Baalman of Knol óf de minister om tafel… Omdat zijn bevindingen té onthutsend zijn…. Vele malen erger dat de reactie van John de Mol na het zien van The Voice van Tim Hofman.”

“Ach wat zal ik zeggen; bij de neus nemen, doen of je neus bloed, lange neus, wie zijn neus schend… ik kan nog wel even doorgaan. Maar eigenlijk weten we nu al dat er, net als met mijn bevindingen over het CBR niets gaat gebeuren vanuit de overheid…. onze overheid is dood…en doodziek. Het verzet komt uit de bevolking; bij het CBR zal dat een claim van tientallen miljoenen worden en die organisatie is nu al ’ten dode opgeschreven… daar hoef ik niets voor te doen.

Dat is mijn stellige overtuiging. En het gedrag van velen in maatschappij is daarvan een afspiegeling… dus neemt de hufterigheid met de dag toe….” zegt Kamps in een korte reactie.

[tekst gaat door onder afbeelding]

“Hij heeft de Klachtenbehandelaar laten weten dat we inmiddels drie weken na de aanslag op zijn leven zijn en dat de politie zelf kan bepalen of ze een officieel onderzoek gaan doen.

Verder verwijst hij naar de huisregels van het CBR, waarin het CBR schrijft: “Bij strafbare feiten doen we altijd aangifte bij de politie”.

“Volgens Henrie spelen het CBR en grote opleiders zoals Verkeerscollege Brünen onder 1 hoedje en wilden ze samen hem als klokkenluider de mond snoeren. Hij zegt dat het CBR nooit aangifte zal doen tegen Verkeerscollege Brünen, omdat Ridouan Taghi ook geen aangifte doet van medestanders… Zo staat Henrie er inmiddels in! Verschrikkelijk toch?”

[tekst gaat door onder afbeelding]

[tekst gaat door onder afbeelding]

Hij staat er wat betreft de Klachtenprocedure neutraal in en zegt dat hij keurig is behandeld door de klachtenbehandelaar. Maar dat nergens uit blijkt dat de rest van het Enschedese korps hetzelfde morele besef heeft. “Waarschijnlijk allemaal het motor- of autorijbewijs gehaald via Verkeerscollege Brünen… ” zegt Kamps.

Gisteren meldde Kamps dat hij zich, met tegenzin, had gemeld bij het Arrestantencomplex in Borne omdat hij wederom was opgeroepen als verdachte in een nieuwe aangifte van het CBR. Ditmaal omdat hij binnen de hekken van het examenterrein in Enschede zou hebben ‘vertoefd’.

“Maar de betrokken rechercheur Bloemhof [TWN90449] kwam niet opdagen. Kamps, die al een vermoeden had dat de politie een nieuw ‘pesterijtje’ had bedacht, was voorbereid en heeft een enveloppe achtergelaten met een memorycard. Daarop staat ontlastend beeldmateriaal en wat andere zaken die aantonen dat het CBR al meerdere keren valse aangiftes heeft gedaan om hem als journalist het zwijgen op te leggen”..

[tekst gaat door onder afbeelding]

op deze video van een andere rijschool is duidelijk te zien dat Kamps zich niet op verboden terrein bevind…

[tekst gaat door onder afbeelding]

De klachtenbehandelaar heeft inmiddels de annulering bevestigd….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer