Kamps:”Pechtold en zijn CBR hebben valse data gebruikt om onrechtmatig honderden miljoenen binnen te halen!!”

Volgens de Needse klokkenluider Henrie Kamps heeft Alexander Pechtold jonge Nederlanders voor een veelvoud van het bedrag van Sywert van Lienden misleid én benadeeld. Er is 1 groot verschil; hij heeft er zich niet persoonlijk mee verrijkt…. maar dat maakt voor honderdduizenden jongeren echt niet uit.

“De ‘pechtgeneratie’ heeft dubbel pech, want ze zijn ook nog eens bewust door de overheid financieel gedupeerd in 2020, 2021 en nu in 2022. Dan kun je als verantwoordelijk minister gerust de andere kant op kijken, maar het is een feit dat er mogelijk al tien jaar bewust met slechte data wordt gewerkt” zegt klokkenluider Henrie Kamps.

Kamps verteld dat hij, net als collega-journalisten bij Follow the money dat deden bij kwestie ‘Sywert van Lienden’, van de ene in de andere verbazing viel.

“Ik heb in 2010 mijn bedrijf Sport2Media verkocht aan het grootste sport-data bedrijf ter wereld. Daarvoor werkte ik samen met de top van data-ict-ers bij het nationaal videoarchief Beeld en Geluid en KPN. Dus ja… ik heb daar wel een beetje verstand van. Dus kostte het mij weinig moeite om te ontdekken dat het CBR knoeit met data. Dat doen ze bewust”

De kritische journalist die onlangs nog een aanslag op zijn leven bij het CBR overleefde: “Pechtold en zijn CBR hebben valse data gebruikt om onrechtmatig honderden miljoenen binnen te halen!!”.

“Het kan nog maanden of jaren duren, maar we gaan via een massaclaim.nl echt al die schade ophalen bij de overheid. Of minister Mark Harbers dat politiek overleeft waag ik te betwijfelen. Hij laat drie maanden geleden per aangetekend schrijven weten dat hij ‘kennis heeft genomen’ van dit bedrog… en sindsdien blijft het stil!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer