SCHOKKEND: 10 lesauto’s en maar 5 examinator-voertuigen op CBR parkeerterrein in Enschede….

Uit opnames rond het onderzoek dat het journalistenplatform Rijlezz is gestart bij de Enschedese locatie van het CBR doen de onderzoekers vandaag een schokkende ontdekking; om 08.00 uur staan er 10 rijscholen klaar voor een praktijkexamen en er zijn dan nog maar 5 auto’s van examinatoren op de parkeerplaats van het CBR. En nog schokkender…. CBR coach Henri Vianen is om 8.30 uur nog gewoon thuis ….

“Ja, we staan de komende drie maanden steekproefsgewijs opgesteld op of rond het CBR Examencentrum om tellingen te doen. Nu de wachttijden zijn opgelopen onderzoeken we waarom Alexander Pechtold ondanks al zijn toezeggingen er niet in is geslaagd om dit te voorkomen. Eerlijk gezegd blijkt uit alles dat de politiek, de maatschappij en vooral jongeren gemanipuleerd zijn. Zijn persoonlijke handelsmerk; manipulatie en valse beeldvorming…”

Dat coach Henri Vianen om 8.30 uur nog lekker in zijn nest ligt verbaasd ons niet, omdat wij in de dossiers van klokkenluider Kamps al hebben gelezen dat de ex-vrouw van deze Henri Vianen bijna 1 jaar lang een extra ‘Mobi’ in zijn kofferbak heeft gelegd en hem via ‘find my phone’ heeft gevolgd. Zij was in 2018 tot de conclusie gekomen dat hij heel vaak in plaats van het CBR kantoor in Rijswijk bij een vrouwelijke collega in Haaksbergen (Twente) vertoefde“.

“Klokslag 8.00 uur staan er exact 10 lesauto’s klaar, maar zijn er op de parkeerplekken voor de examinatoren sinds 7.35 uur nog maar 5 examinatoren gearriveerd….” zegt een van de onderzoekers.

netjes op tijd, 7.50 uur, staan de 10 lesauto’s opgesteld…..
om 8.00 uur is de parkeerplaats voor CBR examinatoren nog behoorlijk leeg…

Dat coach Henri Vianen om 8.30 uur nog lekker in zijn nest ligt verbaasd ons niet, omdat wij in de dossiers van klokkenluider Kamps al hebben gelezen dat de ex-vrouw van deze Henri Vianen bijna 1 jaar lang een extra ‘Mobi’ in zijn kofferbak heeft gelegd en hem via ‘find my phone’ heeft gevolgd. Zij was in 2018 tot de conclusie gekomen dat hij heel vaak in plaats van het CBR kantoor in Rijswijk bij een vrouwelijke collega in Haaksbergen (Twente) vertoefde“.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer