Shit van mijn stoel gevallen…

Ik ben zojuist keihard van mijn stoel gevallen, maar heb mij daarbij gelukkig niet echt bezeerd.

Nee, het was niet vanwege dat paginagrote kletsverhaal in de Tubantia waarin ik door een Libelle trutje wordt omschreven als een rijschoolhouder. Daar moest ik alleen maar vreselijk om lachen. Als ze bij Tubantia internet hadden zou ze eenvoudig bij de Kamer van Koophandel hebben kunnen natrekken of dat een feit of fabel is. Maar het niveau van de Libelle, en dat kenmerkt dit vrouwtje, ligt nu eenmaal lager… ‘nearby gossip!’

Nee, het gaat om een bericht dat ‘de Kamer [de Tweede Kamer, red] een debat wil over de bedreigingen aan of bij de voordeur van bewindslieden. Dat is kennelijk een belangrijke reden om een debat te voeren. Ik weet niet wie er voorstander van zo’n onbenullig debat is, maar er kan geen D66-er tussen zitten of VVD-er. Want die heb ik allemaal al meerdere malen geïnformeerd hoe D66 coryfee, directeur van het CBR en voorzitter van de Adviesraad Autoriteit Persoonsgegevens meerdere malen volledig onterecht de politie naar mijn voordeur heeft gestuurd. Of is dat wat anders. Of de belasting die onterecht bij onschuldigde burgers aan de voordeur stond, of ambtenaren die duizenden kinderen nooit lieten terugkeren naar ’thuis’.

Nee corrupte, gecorrumpeerde, manipulatieve partijgenoten mogen natuurlijk wel van boeren, burgers en buitenlui niet mogen. Louter om te intimideren en provoceren.

Denkt onze Tweede Kamer, ons kabinet dat ze in een land wonen waar het volk anders gaat reageren als in andere ‘onderdrukte’ landen als dit zo doorgaat? Echt?

Als je de boeren zo behandeld als opeenvolgende kabinetten hebben gedaan. Als je de Groningers zo behandeld als onze regering al bijna tien jaar doet. Als je kinderen onterecht uit een gezin ‘ontvoert’ of honderdduizenden op zwarte lijsten zet. Als het CBR onze jeugd, onze pechgeneratie, voor meer dan 200 miljoen mag duperen…

Wat verwacht je dan? Een bos bloemen?

Zo… ik zit weer!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer