Grootste Whatsapp groep “Instructeurs’ is nu ook BOOS!

Het blijkt niet alleen de Needse klokkenluider Henrie Kamps te zijn die contact met BOOS heeft opgenomen, maar meer en meer ‘sluiten de rijen’ zich. Kamps zegt dat hij op dit moment al bijna een uur per dag aan de telefoon zit, omdat niet alleen rijscholen het ‘zat’ zijn, maar ook particulieren.

Zo wordt er op de grootste Whatsapp groep “Rijinstructeurs” inmiddels al openlijk gesproken over het inschakelen van BOOS.

Dat heeft Kamps ook al gedaan, maar hij kiest daarnaast voor een aanpak die het CBR echt daar raakt waar het kwetsbaar is.

“Je merkt nu al dat het vastloopt bij het CBR en we zijn nog maar nauwelijks gestart met ons project ‘Wolvenjacht’.”

Het CBR moet volgens de wet praktijkexamens ook rechtstreeks verkopen aan kandidaten en daar zijn ze kwetsbaar… dat zal de interne organisatie bij de Divisie Rijvaardigheid ernstig in problemen brengen…

Als ons het lukt om het CBR ’te kraken’ dan zal de minister wel moeten ingrijpen…

De minister is nu al een ‘sitting duck’ en moest ooit als Staatssecretaris al opstappen….

“Zojuist nog iemand gesproken die het als privépersoon met Alexander Pechtold en zijn gecorrumpeerde organisatie aan de stok heeft gehad. Sommige verhalen zijn echt schrijnend. Eerder deze week mailde een rijschool dat een jonge leerling die voor 3 maanden een blokkade op zijn naam had… nu bijna twee jaar later nog geweerd wordt door het CBR.

“Eigenlijk is ieder verhaal verschrikkelijk en kan ik al die rijscholen maar 1 ding adviseren: volg de berichtgeving op al onze blogs de komende weken nauwlettend. Want vanaf 1 april zal duidelijk worden hoe wij denken dat we de overheid wel tot actie kunnen dwingen. Dat willen wij doen door hun reserveringsplatform TOP systeem ‘op te blazen’. Ze daar aan te vallen, waar het CBR kwetsbaar is.

Dat hebben we getest en dat werkt goed; laat de leerlingen zelf de examens aanvragen. Dat zorgt voor een enorme overbelasting waardoor het CBR, de overheid, lam wordt gelegd.

“Dat is zeker niet onrechtmatig, want het idee komt van directeur Jan Jurgen Huizing persoonlijk. Hij schrijft vorig jaar dat het CBR theorieexamen rechtstreeks aan leerlingen verkoopt omdat dit volgens de verplicht is. Daarbij merkt hij op dat dit ook voor praktijkexamens geldt.

“Daar hebben wij de achilleshiel van het CBR gevonden. Als dat 1000 rijscholen gaan doen, dan zal de minister moeten acteren….”

Mijn leerlingen hebben door deze werkwijze tot nog toe altijd binnen 4 tot 6 weken een examen gekregen. Ja er waren enkelen die langer moesten wachten, maar dat kwam omdat ze het bedrag van €122,50 niet op tijd hadden betaald. De anderen zijn nu allemaal al geslaagd”

Meer informatie hierover vinden rijscholen op www.rijschoolprofs.nl.

[tekst gaat door onder afbeelding]

Na 1 april komen er ook nieuwe portals voor de particulieren; www.klagenovercbr.nl is er een van.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer