Wat de ‘Russen met Poetin’ hebben, hebben ‘Rijscholen met Pechtold’…

Journalist/ondernemer Henrie Kamps schrijft wekelijks een of meerdere columns over wat hem bezighoud... 

Ik zie ze nog zo zitten met een glaasje bier; onze (Willem) Alexander en zijn Argentijnse vrouw. Het is 2014… minder dan 10 jaar geleden. Proost!

Het was een tijd waarin Russen nog blij waren met gemaakte keuze uit het recente verleden…. Ze hadden het eindelijk goed, Rusland hoorde er bij. Nogmaals …proost!

En kijk nu eens; een volk in de verdrukking. Te bang om nog te zeggen tegen Poetin wat er allemaal niet kan en niet mag… En de enige bedreiging voor Poetin, Navalny, voor tien jaar in een strafkamp… om helemaal niks!

De Russen én Poetin…

De Rijscholen én Pechtold…

Nu roken ze op de hoek bij het CBR nog samen een sigaretje, hangen de hardwerkende rijscholen aan zijn lippen. Als ze de kans krijgen drinken ze vast wel een pilsje …. samen met hun ‘Poetin’.

Proost voor de derde keer!

De moraal van dit verhaal?

Wordt op tijd wakker, verzet je tegen een angstcultuur. Zorg dat er geen ‘Navalny’s’ zijn in ons land. Verhef je stem en laat weten, aan iedere CBR-er die je tegenkomt, dat dit niet langer kan én mag. Die druk is sterker dan de druk die Pechtold kan uitoefenen…

Help CBR-ers hun angsten te overwinnen! Herinner ze aan hun eed als ambtenaar! Dienstbaar aan het volk… niet andersom…

Je kunt als volk (ook rijschool-volk) gerust laten merken dat je het niet langer pikt. Gewoon hardop zeggen dat het CBR er al bijna 10 jaar één grote puinhoop van maakt.

  • Dat het zich niet past dat ze doen alsof ze hard werken, maar dat niet doen.
  • Dat het zich niet past dat veel nieuwe examinatoren aantoonbaar ongeschikt zijn.
  • Dat het zich niet past dat je van iedere jongere €500 wegjat.
  • Dat het zich niet past om meer invloed af te dwingen in de rijschoolwereld.
  • Dat het zich niet past om een vals slagingspercentage commercieel in te zetten.
  • Dat het zicht niet past om een eigen opleiding te bevoordelen.
  • Dat het zich niet past dat ze in steeds duurdere, fossiele leaseauto’s rijden.
  • Dat het zich niet past om te liegen én bedriegen…

Je kunt natuurlijk, net als (die andere) Alexander en zijn niet-Minima én de Russen de andere kant op kijken… zwijgen, meelachen en wachten… wachten….

Tot…. de (rijschool)wereld naar de kloten is!

PROOST!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer