Pechtold; ‘de wachttijden zijn opgelopen naar 20 weken door slechte resultaten van de rijscholen….’

Alexander Pechtold wil de examenleeftijd naar 18 jaar ophogen. Henrie Kamps is er duidelijk over: dit hebben de rijscholen zichzelf en hun leerlingen aangedaan door laks toe te kijken en mee te lachen….Hij heeft als klokkenluider een jaar lang gewaarschuwd.De branche-organisaties én de politiek ondernemen helemaal niets. En kleine rijscholen zijn slaafs, onderdanig en realiseren zich niet dat de branche op het punt staat om om te vallen.

In ieder televisieprogramma herhaald Pechtold zijn favoriet tekst “‘de wachttijden zijn opgelopen door de slechte resultaten van de rijscholen….’.

“Iedereen in Nederland weet dat Alexander Pechtold per definitie liegt en zijn collega’s Jan Jurgen Huizing, Harold Bekhuis, Mark Keijsers en enkele lokale CBR-ers exact zo. En …. de bewijzen zijn er!”

“Toen Pechtold mij in september toe sneerde dat ik misschien beter directeur had kunnen worden van het CBR dan hij, heb ik hem al verteld dat juist dát het enig zinvolle was dat ik uit zijn mond heb horen komen in de voorbije vijf(tien) jaren….. Maar dat was geen goed nieuws geweest voor de ambtenaren vakbond. De bezem erdoor vanaf dag 1 ! De tent runnen met een ondernemersmentaliteit. Die Pechtold en die twee-eiige zus het Kaagmens hebben alleen maar bestaansrecht in een fake-wereld. De Haagse politiek! “

“Nu roept hij in het AD dat de examenleeftijd naar 18 jaar moet. … Zonder enige context of nuance. Gewoon om te manipuleren…”

“Dit soort berichten heeft direct gevolgen voor de omzet van rijscholen. Ouders en leerlingen gaan afwachten of stoppen tijdelijk met lessen…. zo werkt dat én Pechtold weet dat als geen ander. Hij dot het bewust, hij manipuleert de massa. Straks gaan ‘zijn’ rijscholen voorrang krijgen; let op mijn woorden. Wie geen RIS certificaat heeft kan dan beter stoppen. Dat is zijn strategie”

“Alles wat ik beweer op StopCBR.nl en andere blogs is de keiharde waarheid, maar in plaats van steun krijg je van je collega rijscholen een mes in je rug. Of je wordt met de dood bedreigd. Als wat ik schrijf niet waar was had het CBR al lang juridische procedures ondernomen. Dat doen ze niet, omdat wij heel eenvoudig aan kunnen tonen dat het CBR jonge mensen misleid én er oneerlijke handelspraktijken op na houd. “

“Ik denk dat het nu maar moet gaan zoals het gaat. Ophogen van de leeftijd lijkt mij een prima idee en tegelijkertijd een Parlementaire Enquete en andere maatregelen. Zorgen dat de opleiding in Nederland in de pas loopt met andere EU landen zoals België; gewoon maximaal 20 uur lessen en daarna met een tijdelijk rijbewijs 18 maanden ervaring opdoen.”

“Maar geloof mij… dat is niet wat het CBR gaat doen. Ze willen weer extra geld en manipuleren de markt in de hoop dat het Ministerie de portemonnee trekt. Pechtold schrijft over het ziekteverzuim. Nou vorig jaar in mei wist CBR coach Henri Vianen mij al te vertellen dat 40% van de examinatoren weigerde te werken….. Én dat het CBR nog moest beginnen met de opleiding van 40 nieuwe examinatoren voor het jaarlijkse ‘natuurlijke’ verloop. Toen was al bekend dat er geen 100 nieuwe examinatoren zouden komen!

“Het kan geen kwestie zijn van opleidingsniveau, want iedere koerier of taxichauffeur kan in 3 maanden examinator van het CBR worden. Het is een simpel baantje…. Neem instructeurs zoals die man die 20 jaar instructeur was bij Defensie, maar die niet welkom is omdat hij geen MBO opleiding heeft. Mafkezen zijn het daar met die Juut&Jul in het management.”

“Of stop met die fake Tussentijdse Toets; de helft van de examinatoren kunnen er dan uit en de rijschool-wereld wordt opgeschoond. Grote rijscholen vallen dan om… kleintjes kunnen profiteren van de ontstane situatie. Daar liggen de landelijke plannen al voor klaar…”

“Ook denk ik dat de grote rijscholen én de overheid maar boetes moeten gaan betalen die horen bij de schandelijke verrijking in de voorbije jaren… door collectieve misleiding én oneerlijke handelspraktijken”

“Oh ja… en zo snel mogelijk het CBR vervangen door twee instanties; zoals in Duitsland. Weg met die corrupte criminele organisatie die jaarlijks voor meer dan 10 miljoen de kluit (maatschappij/jongeren)belazerd…”

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
BOVAG Branche CBR Meer dan 10.000 views

Rijschool Rijbewijzz doet beroep op VVRI!

Klokkenluider Henrie Kamps, eigenaar van rijschool Rijbewijzz, doet vandaag een officieel beroep op de branchevereniging VVRI, Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs , om de druk op het CBR op te voeren. Kamps is sinds 1 januari lid van deze veelbelovende vereniging en zegt te verwachten dat de vereniging, anders dan BOVAG en VRB, wel in […]

lees meer