Waarom zou Marc Overmars zich moeten schamen?

Journalist/ondernemer Henrie Kamps schrijft wekelijks een of meerdere columns over wat hem bezighoud....

Maar liefst zeven jaar werkte een van mijn bedrijven voor bijna alle Eredivisieclubs en dus ook voor Ajax. Dus meer dan veel anderen weet ik wel hoe sentimenten niet tellen in het (inter)nationale voetbal.

De snelle switch naar Antwerpen verbaasde mij totaal niet. En aan de andere kant; waarom zou Marc Overmans zich moeten schamen?

Alexander Pechtold heeft Anne Lok, Wassila Hachche en mogelijk nog flink wat anderen veel erger besodemietert. En ook ik ben erger bedreigd dan met enkele ‘dickpics’.

En wat te denken van zijn twee eiige-tweeling zus Sigrid Kaag? Volgens mij staan er nu nog ‘Nederlanders’ te wachten op de luchthaven in Kabul? En zijn er nog steeds meer dan 1000 kinderen uit huis geplaatst…

Pechtold krijgt, nog steeds, het ene na het andere bijbaantje. En met en beetje pech wordt ‘Kaagmens’ ooit onze hoogste clown…..

Ik zie nog steeds de beelden van rijscholen, examinatoren en anderen die aan de lippen hangen van de corrupte politicus ‘Alex’.

Of doet het oordeel van de Europese anti-corruptie waakhond GRECO er in ons land niet toe…?

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer