‘CBR bevestigd oplichting!’

Bijna een jaar nadat de Needse klokkenluider Henrie Kamps het CBR informeerde over grote missers in het reserveringsplatform TOP maakt het CBR melding van een grote update. Tegelijkertijd bevestigd het CBR daarmee dat Kamps gelijk had wat betreft de fouten in het al eerder fel bekritiseerde platform van het CBR. Het onderzoeksplatform Rijlezz is blij met de openbare bekendmaking, omdat het bijdraagt aan de waarheidsvinding bij het verhalen van de schade door jongeren op het CBR.

“Per 31 maart worden de regels voor het machtigen ingrijpend veranderd” lezen alle rijscholen op dit moment op het TOP platform van het CBR. Het heeft bijna 1 jaar geduurd, maar het CBR erkent hiermee alles en iedereen vorig jaar te hebben misleid. Men wist helemaal niet dat de werkelijke examencapaciteit mogelijk 200.000 examenplekken lager was dan Alexander Pechtold ons wijs wilde maken…”

“Vorig jaar ontdekte het onderzoeksplatform Rijlezz een grote fout in het TOP platform, waardoor honderdduizenden kandidaten financieel gedupeerd werden door het CBR. ”

“Hiermee bevestigd het CBR dat Pechtold aldoor gelogen heeft over de werkelijke examencapaciteit”


Rijlezz stuurde vorig jaar een brief met 6 kritische vragen over de werkwijze van het CBR. CBR examenmanager Mark Keijsers én CBR directeur Jan Jurgen Huizing bevestigden in eerste instantie schriftelijk de hiaten in het CBR platform TOP, maar korte tijd daarna greep Alexander Pechtold in.

“Een andere kwestie waar ik het CBR op heb gewezen is het bewust uitschakelen van de reCaptcha; daarmee werd de deur opengezet voor grote eendags-theorie-opleiders om tussentijds extra capaciteit met robots weg te kapen voor de neus van tienduizenden jonge mensen die zelf hun theorie-examen wilden reserveren. Ook dat is schriftelijk bevestigd door directeur Jan Jurgen Huizing. Nu staat die functie weer gewoon aan!

“De CBR directie weet daarvan en onderneemt geen enkele actie! Behalve dan om mij uit te schrijven, door de politie te laten opzoeken én uiteindelijk in hechtenis te laten nemen. Ongelofelijk! ” zegt de klokkenluider.

[tekst gaat door onder afbeelding]

Hierdoor wordt het straks wellicht een stuk gemakkelijker voor de juristen achter CBRClaim.nl om de rechter te overtuigen dat het CBR ter kwader trouw heeft gehandeld én voor meer dan 50 miljoen euro jonge mensen én hun rijscholen heeft gedupeerd.

“Het CBR heeft gewoon pech gehad dat ik eigenaar ben geweest van het bedrijf dat complexe platform technologie ontwikkelde voor de Eredivisie, KPN en anderen. Dit had niemand anders ontdekt” zegt Kamps die nu al zes maanden lang door Pechtold, Mark Keijsers en zijn ex Elise Verheij het leven zuur wordt gemaakt.

“Zij hebben, en een vijftal andere CBR-ers, mijn rijschool kapot getreiterd en mij enorm beschadigd als mens en ze wisten alle drie van deze oplichting!” aldus een getergde Kamps.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer