ANWB (Mien) Hartemink komt erg bedreigend over…

De moeder van ANWB rijschooleigenaar Patrick Hartemink was een van de instructeurs die zich vanmorgen niet kon gedragen richting de cameraploeg die bij de ingang van het CBR bezig was met de eerste (werk)opnames.

“Gelukkig staat alles wat ze er uit meende te mogen gooien kraakhelder op de opnames. Of we die opnames gaan gebruiken, bepalen we later wel bij de eindmontage. Verder kan een deel worden gebruikt in de verdediging richting CBR. Want de rijschool begeeft zich op het examenterrein, zonder daadwerkelijk een examen te doen. Mevrouw Hartemink liet haar leerling gewoon drie keer achteruit parkeren… en vertrok daarna weer…. Ook zo’n privilege waaruit straks zal blijken dat grote opleiders, die mee doen aan de CBR miljoenenjacht, mogen doen wat ze willen op het examenterrein bij het CBR” aldus Henrie Kamps.

“Overigens begrijp ik de frustratie van die mevrouw Hartemink wel. Vanmorgen voor negen uur is haar zoon wederom gevraagd naar een formele reactie in de grensoverschrijdende kwestie van een oud-leerlinge tegen een van hun instructeurs. Noch Hartemink, noch de ANWB neemt die melding serieus en onze redactie vind het tijd om de anonieme meldster weer eens een update te geven

En wat mevrouw Mien betreft; het zou haar sieren als zij een beetje van al haar energie besteed aan de melding van mensen uit Neede, want inmiddels is al wel duidelijk dat de anonieme meldster niet de enige was…..

“Mevrouw liep onder bedreigingen naar de kofferbak en heeft wel bijna tien minuten de uitrit bij het CBR examenterrein bezet gehouden. We gaan binnenkort de directeur van de ANWB interviewen en zullen dit gedrag dan ook aan de orde stellen”. aldus de producent van de YouTube-serie Wolvenjacht.

[tekst gaat door onder afbeelding]

“Wat je merkt is dat de agressie groot is bij de lesauto’s van de grote rijopleiders; waarbij Brünen natuurlijk opvalt. Opgestoken vingers, honende opmerkingen en ga zo maar door.

“Mijn cameraman refereerde nog even naar de omstandigheden bij de kerk in Urk. En hij heeft gelijk, want bij het CBR gebeurt eigenlijk precies hetzelfde…. Kennelijk ziet het CBR zich ook als een soort van geloofsgenootschap en zijn de grote opleiders de hardnekkige ‘gelovigen’…

Wellicht moeten ze dan maar even lezen hoe geweld tegen cameraploegen bestraft wordt in ons land

kerkgangers die net als de grote rijscholen hun agressie botvieren op cameraploegen…

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Uit het land

Eindredacteur 1Vandaag reageert geïrriteerd op kritische column!

“Een lachwekkend statement’ zo beschrijft de (adjunct)hoofdredacteur Jeroen Illy van 1Vandaag de column die wij gisteren publiceerden op ons platform. Zo valt te lezen in de mailreactie die de columnist vandaag met de redactie deelt. Onze vaste columnist was gisteren kritisch over traditionele media en noemt daarbij als voorbeelden 1Vandaag en Dagblad Tubantia. Kamps noemt […]

lees meer
CBR Meest gelezen Uit het land

Advocaat Kamps “Wij gaan de politie aansprakelijk stellen voor het hartinfarct van Henrie Kamps”

In sneltrein tempo volgen de ontwikkelingen rond de zware mishandeling van journalist Henrie Kamps zich gisteren en vandaag op. Nu ontvangen wij een persverklaring van de advocaten van de op 8 maar 2022 zwaar mishandelde journalist Henrie Kamps. Kamps werd bij het examenterrein van het CBR door de eigenaar van de grootste rijschool in Enschede, […]

lees meer