Rijbewijzz weer de weg op…!

Sinds vanmiddag 12.00 uur heeft de Needse klokkenluider Henrie Kamps de rijlessen weer hervat. Hij doet dat tegen het advies van de behandelend artsen in. Vooral omdat de laatste vijf leerlingen uit zijn pilot met het vernieuwende lesconcept anders gedupeerd zouden worden.

“Ik ben minder duizelig, maar als ik de nekbrace omhoud is het wel te doen. Om twaalf uur hebben we de lesauto opgehaald bij Schadenet. Toen we daar kwamen aanrijden stond de politieauto’s er nog omheen. Maar, de lesauto is keurig gewassen en je ziet niets van eventuele schade.

“Je kunt wel zien dat er mensen in de auto zijn geweest. De voor-dashcamera ontbreekt en de afdekking bij het achterwiel was eruitgehaald. Kennelijk is er gezocht naar opnameapparatuur”

Kamps meld dat dit verder maar door de autoriteiten moet worden uitgezocht.

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer