“Ennnnn….. actie!”

Was het vrijdag nog even onzeker dat maandag de eerste (werk)opnames bij het CBR in Enschede konden worden gedraaid, omdat de cameraman nog uit het buitenland terug moest komen, nu is het zeker dat de eerste opnames maandag kunnen worden gemaakt voor de verwachte YouTube hit “Wolvenjacht”.

“Ja het zijn drukke tijden voor ENG cameramensen; de wereld staat in brand!” zegt de producent van de serie korte programma’s die vanaf september via YouTube een miljoenenpubliek moeten bereiken.

“Natuurlijk hadden we graag vrijdag al een tv camera in Enschede gehad, omdat de wolf zijn roedel bezocht. Maar onze cameraman zat toen op een vlucht vanuit Athene….”

“Wij hebben bijna 100 rijscholen een brief gestuurd, waarin wij ze vrijwaren dat ze in beeld komen. Ze hoeven zich niet ongerust te maken.”

“Natuurlijk zullen de opnames het komende half jaar veel aandacht trekken in Twente, maar rijscholen moet zich maar realiseren dat het de houding van een deel het CBR (Enschede) en grote opleiders is die het nodig maakt om dit landelijke aandacht te geven…. Niet de klokkenluider; die doet zijn plicht!”

statement: Producent ‘Wolvenjacht’

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer