Vermoedens van ‘vooringenomenheid’ van Needse wijkagent uit de lucht gegrepen….?

Hoewel de Needse klokkenluider geen klacht of aangifte heeft gedaan tegen de Needse wijkagent Armando Mercelina begrijpen steeds meer mensen, rond de Needse journalist, dat het niet ondenkbaar is dat de agent ‘vooringenomen’ handelt en Kamps bewust tegenwerkt met een reden…

“Henrie wil er voorlopig geen aandacht meer aan schenken. Ook omdat hij angst heeft voor acties vanuit Politie Oost Nederland. Je moet niet vergeten dat hij al meerdere malen thuis is bezocht door leden van het korps. Zonder aangifte, alleen maar omdat het CBR hem wilde intimideren… Telkens op een hele akelige wijze; agenten die er alles aan doen om buiten het zicht van de camera’s te blijven. Uitermate intimiderend”

Toch vind de journalist de publieke opinie steeds meer aan zijde; zeker door een toename van berichten in bijvoorbeeld Tubantia. Zo praten journalisten van Tubantia in hun podcast deze week over het lekken van agenten uit het Oost-Nederlandse korps naar criminelen….

Luister hier naar de Tubantia Crime Podcast.

“Met alle respect voor ‘een vrouw in het blauw’, maar er zullen er toch maar weinigen zijn die echt geloven dat macho agenten zoals Kamps die beschrijft in zijn column hun ‘oren laten hangen’ naar een 30-jarige korpschef?

[tekst gaat door onder afbeelding]

Het verbaasd dan ook geen moment dat Kamps, na ruim een week, nog niets heeft vernomen van Karlijn Baalman. Ook die zwijgt liever dan de mannenmeute tegen zich in het harnas te jagen..”

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer