‘Bijna 100 geselecteerde rijscholen in Twente krijgen een brief…’

Volgende week beginnen in en rond het CBR en op andere locaties in Enschede en Hengelo de opnames voor ‘Wolvenjacht’. Een YouTube programma waarmee jongeren geinformeerd worden op de miljoenen die hen jaarlijks afhandig worden gemaakt door het CBR én veel grote opleiders.

“Wij hebben een selectie gemaakt van rijscholen die binnen enkele jaren niet meer zullen bestaan als zij zich niet verzetten tegen de toenemende invloed die het CBR zich verschaft bij de rijschoolwereld” zegt een van de producer rond het programma.

“We hebben met de producent afgesproken dat we deze (bijna) 100 rijscholen niet in beeld willen brengen, zodat ze niet door de publieke opinie worden gezien als rijscholen die meedoen aan de miljoenenzwendel” aldus een van de initiatiefnemers van de YouTube serie; waarmee mogelijk een een miljoenenpubliek wordt aangetrokken.

GERELATEERD

BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meest gelezen Tip

‘CBR misleiding kost samenleving jaarlijks miljoenen’

Hoewel de nieuwe minister van Infrastructuur & Waterstaat persoonlijk door mij geïnformeerd is over de misstanden bij het CBR blijft het achter de schermen van het ministerie angstvallig stil. In januari werd minister Mark Harbers, kort na zijn aantreden, al geïnformeerd over de ontdekkingen van onderzoeksplatform Rijlezz. Volgens de onderzoekers verbaasd hen dat stilzwijgen niet. […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Tip Uit het land

OMRECHT.nl; nieuw platform!

Vandaag lanceert de Needse journalist Henrie Kamps het initiatief voor een nieuw mediakanaal: OMRECHT.nl; een variant op BOOS. OMRECHT moet in de toekomst, wat de inifitiatiefnemers betreft, uitgroeien tot een platform waarop maatschappelijke misstanden op de kaart worden gezet. “Er worden ‘dossiers’ geopend, afhankelijk van de ‘ervaringen’ van burgers, ondernemers en andere hardwerkende Nederlanders. Die […]

lees meer