BroodBode: ‘1 broodje voor het CBR… da’s niet veel…’

Het Examenterrein bij het CBR is niet alleen toegankelijk voor ‘examenvoetuigen’. Nee hoor, als Alexander Pechtold op bezoek is dan mag ook de Enschese BroodBode gerust 1 broodje voor Alexander Pechtold komen brengen. Ze hoeven er eigenlijk niet eens voor uit te stappen, want Alexander wordt keurig bediend door zijn eigen security’s.

“Het is voor ons echt geen probleem om helemaal naar het CBR te rijden voor een broodje…maar van de meeste bedrijven krijgen we gelukkig van wel een grotere bestelling.” zegt een broodbode.

1 broodje brengen voor Alexander is wel toegestaan bij het CBR….

GERELATEERD

Meer dan 10.000 views Wolvenjacht

‘Ook Brookhuis kandidaten rijden maar 10 minuten.. ‘

Na Verkeerscollege Brünen, rijschool Ezendam blijkt nu dat ook Brookhuis Verkeersopleiding bij de Enschedese CBR locatie een andere behandeling krijgt bij het Praktijkexamen B dan kleine rijscholen. Ook de kandidaat van Brookhuis was binnen 10 minuten terug bij het CBR. Journalisten hebben binnen 1 week al voldoende video-opnames verzameld om eind van dit jaar spraakmakende […]

lees meer
CBR Wolvenjacht

Korpschef Baalman neemt binnen vijf dagen contact op…

Binnen vijf dagen neemt korpschef Baalman contact op met de Needse klokkenluider Henrie Kamps.Kamps ontving vandaag een bevestiging in verband met de brief en artikelen die hij schreef over de aard en wijze waarop de politie Oost-Nederland hem al sinds het conflict met CBR directeur Pechtold intimideert. “Henrie Kamps is angstig en heeft de beveiliging […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Wolvenjacht

‘CBR lijkt gewoon een criminele organisatie!’

Uit geluidsopnames, die gisteren met een MKH416 richtmicrofoon zijn gemaakt op het CBR examenterrein klinkt serieuze dreiging vanuit de ‘Afghaanse’ beveiliger die daar gisteren dienst had. Kamps, die in de loop der jaren samenwerkte met echte geluids- een beeldtechnici, zegt geschrokken te zijn van het telefonisch overleg tussen de CBR-beveiliger en ‘anderen’. Kamps heeft per […]

lees meer