85% Rijscholen eist uitschrijving Brünen….

Een overgrote meerderheid van de rijscholen vind dat het CBR consequent moet zijn in haar sanctiebeleid en de Enschedese rijschool Brünen moet uitschrijven nadat tien dagen geleden de directeur van de grootste rijopleider een aanslag pleegde op journalist Henrie Kamps.

Rond het bijna fatale incident waren twee grote rijopleiders betrokken. Eerst was het en instructeur van Ezendam die een gewelddreiging deed richting de journalist en een camera weggriste. Die gaf hij zelfs aan een CBR medewerker. Daarna was het de aanslag van René Brünen, waardoor Kamps later urenlang in het ziekenhuis onderzocht moest worden op een gebroken nek of hersentrauma. Maar beide rijscholen blijven gewoon welkom bij het CBR….

De reactie van Kamps is duidelijk: “Iedereen weet dat het CBR kleine rijscholen kapot wil maken, omdat het een miljoenenverdienmodel met de grote opleiders in stand wil houden. Toch verwacht ik dat de politiek of rechter hier straks wel door heen kijkt…. Wij gaan de komende maanden, jaren veel opnames maken op en rond het CBR. Net zo lang als nodig is om te zorgen dat iedere jongeren in Nederland zijn of haar rijbewijs tegen een vergelijkbare prijs als onze Zuiderburen …”

ondanks een poging tot doodslag blijft Verkeerscollege Brünen welkom bij het CBR…
lesauto’s van Ezendam rijden 10 dagen na het geweldsincident gewoon af en aan bij het CBR….
tussenstand na 10 dagen…

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer