Waarom nog mondkapjes bij het CBR?

Die vraag overheerst bij meer dan 80% van de rijscholen in Nederland. Nu (bijna) overal het dragen van mondkapjes niet meer nodig is houd het CBR hardnekkig vast aan haar eigen protocol. Volgens ingewijden is de reden net zo eenvoudig als onthutsend. Een groot deel van de CBR examinatoren is vaccinatie-weigeraar en verzette zich

“Op dit moment zit ruim 40% van de collega’s ziek thuis of weigert naar het werk te gaan” zei Henri Vianen na de vorige Corona-lockdown in de rijschoolbranche. Er is al twee keer gesproken met medewerkers die theorieën aanhangen” vertelde de coach.

Volgens CBR examenmanager Mark Keijsers lukt het CBR niet om de eerder beloofde uitbreiding met 100 examinatoren te realiseren. Dat schreef hij recent nog een een Whatsapp reactie naar een kandidaat die maar liefst drie maanden langer op een examenplek moest wachten als een kennis.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer