De CBR diensverlening wordt slechter, de CBR diensten duurder én de CBR benzine-leaseauto’s ook…..

Als je als zelfstandig bestuursorgaan nu alles en iedereen duidelijk wilt maken dat je als CBR ‘schijt’ hebt aan duurzaamheid en een ‘pas op de plaats’ dan schaf je voor je gewone medewerkers gewoon SUV’s aan. Je kunt als examinator kiezen bij het CBR: Volkswagen T-Roc, Seat Ateca en soortgelijke ‘clonen’ van echte SUV’s,

Lekker trekhaakje erbij en lichtmetalen velgjes… oh ja en een oneindige benzine-pas; die je met familie en kennissen kunt delen naar eigen inzicht.

Het wassen moet je voorlopig kennelijk nog wel zelf betalen….

Misschien moeten de examen tarieven dit jaar misschien nog wel een keertje omhoog… dan kan iedere CBR-er ook gratis de benzine-slurper wassen…..

Waarschuwt u de leerlingen alvast?

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer