De wolf is terug in Twente…

Enkele dagen voor het jachtseizoen geopend wordt is de wolf gezien in Twente. Dit keer niet door een argeloze wandelaar en bereikte het opzienbarende nieuws ons ook niet via Tubantia. Het waren oplettende rijscholen die melding maakten van een wolf in schaapskleren… En ja hoor daar was hij dan… ingesloten op het CBR Examenterrein in Enschede.

Het is onduidelijk waarom de wolf zich ophield bij het CBR, maar mogelijk was er top-overleg; op het examenterrein was het een komen en gaan van lesauto van Brünen en Ezendam; behorende tot dezelfde roedel als de wolf.

De wolf beschermt zijn roedel met mond en hand… zoveel is inmiddels als duidelijk….

GERELATEERD

Meer dan 10.000 views Wolvenjacht

‘Ook Brookhuis kandidaten rijden maar 10 minuten.. ‘

Na Verkeerscollege Brünen, rijschool Ezendam blijkt nu dat ook Brookhuis Verkeersopleiding bij de Enschedese CBR locatie een andere behandeling krijgt bij het Praktijkexamen B dan kleine rijscholen. Ook de kandidaat van Brookhuis was binnen 10 minuten terug bij het CBR. Journalisten hebben binnen 1 week al voldoende video-opnames verzameld om eind van dit jaar spraakmakende […]

lees meer
CBR Wolvenjacht

Korpschef Baalman neemt binnen vijf dagen contact op…

Binnen vijf dagen neemt korpschef Baalman contact op met de Needse klokkenluider Henrie Kamps.Kamps ontving vandaag een bevestiging in verband met de brief en artikelen die hij schreef over de aard en wijze waarop de politie Oost-Nederland hem al sinds het conflict met CBR directeur Pechtold intimideert. “Henrie Kamps is angstig en heeft de beveiliging […]

lees meer
Meer dan 10.000 views Wolvenjacht

‘CBR lijkt gewoon een criminele organisatie!’

Uit geluidsopnames, die gisteren met een MKH416 richtmicrofoon zijn gemaakt op het CBR examenterrein klinkt serieuze dreiging vanuit de ‘Afghaanse’ beveiliger die daar gisteren dienst had. Kamps, die in de loop der jaren samenwerkte met echte geluids- een beeldtechnici, zegt geschrokken te zijn van het telefonisch overleg tussen de CBR-beveiliger en ‘anderen’. Kamps heeft per […]

lees meer