‘Pechtold onderweg naar CBR Enschede…’

Uit, doorgaans, betrouwbare bron verneemt onze redactie dat CBR directeur Alexander Pechtold op de dag voor de opnames van het YouTube progamma Wolvenjacht beginnen weer eens opduikt bij het Enschedese examencentrum.

“Hij zal vast wel weer een afspraak hebben bij de politie of zijn medewerkers een hart onder de riem steken. Misschien dat hij ditmaal wel aangifte durft te doen tegen Henrie Kamps… tot nog toe had hij telkens de medewerking nodig van liegende collega’s of valselijk verklarende rijschoolhouders” zegt een woordvoerder van Henrie Kamps.

Kamps zelf denkt dat Pechtold een grote taart gaat bezorgen bij Verkeerscollege Brünen….

Het is voor de productiemaatschappij achter de serie geen reden om vandaag al een cameraploeg naar Enschede te sturen. “Nee hoor, de redactie gaat eerst de komende maanden praten met mensen uit Pechtold’s verleden. Daaronder enkele ex-en en partijgenoten. En natuurlijk de verantwoordelijk minister. Afhankelijk van die gesprekken krijgt de heer Pechtold zijn recht op hoor- en wederhoor. Maar dan zijn wel al maanden verder”…

Of de heer Kamps vandaag naar Enschede gaat is op dit moment niet bekend. Het is bekend dat Kamps een redelijk goed zicht heeft op de parkeerterreinen op- en rond het CBR en daarom verwachten betrokkenen dat hij naar Enschede zal afreizen zodra Pechtold, meestal rokend, zich op de hoek van het examenterrein bevind.

Op 6 december troffen beide kemphanen elkaar ook al bij het CBR; toen was het Pechtold die Kamps ‘opzocht’ en voor de tweede keer met de dood bedreigde.

“Pechtold zal vast niet naar Enschede zijn gekomen om Brünen te berichten over de uitschrijving van zijn ‘verkeerscollege’. Zo werkt dat niet bij het CBR. Het past niet bij het ‘Poetinistische’ gedrag van Alexander de Grote…. oh ehh nee … de kleine. Dat klinkt al een beetje als Lil’ Kleine… toch? ” grapt Kamps.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer