Bezoekersaantallen SCBR.nl bijna 800% gestegen in 10 dagen….

In de afgelopen 10 dagen zijn de bezoekersaantallen van ons blog explosief gestegen; een stijging van maar liefst 800%. Volgens een van de initiatiefnemers een logisch gevolg van de vele spraakmakende kwesties op en rond het CBR.

“Een kijkerspubliek bij een tv-zender opbouwen duurde in mijn tijd al snel drie jaar of langer. Maar door de stand der techniek gaat dat tegenwoordig vele malen sneller. En realiseer je dat wij nu nog niet eens de jongeren bereiken. En ja de strijd tussen Kamps en Pechtold boeit velen. Daar profiteert Kamps van en zo bouwt hij een eigen publiek. Kamps interesseren de kijkcijfers echter helemaal niets. Dat is voor u ons vreemd, maar hij zegt dat hij ook vroeger al radio- en tv programma’s produceerde zonder zich te verdiepen in de ‘kijk- of luistercijfers'” zegt een van de redacteuren om Kamps heen. Veelal mensen uit zijn verleden als producent/programmamaker…. Hun anonimiteit is gegarandeerd…

“Kamps houdt de focus op structurele misstanden in de rijschoolwereld. Hij vind dat jonge mensen allemaal een eerlijke kans moeten hebben op een betaalbare rijopleiding. Daar blijft hij in iedere ontmoeting op hameren”

Pas zes maanden woekert de strijd tussen Pechtold en Kamps, maar nu al verspreid de kritiek van Kamps zich over het hele land. Vooral kleinere rijscholen en zzp-ers delen de heftige berichten via verschillende blogs, waarbij SCBR.nl op dit moment de bekendste is.

“Maar juist die kleine rijscholen én zzp-ers vormen de meerderheid in de rijschoolwereld én zijn zich niet bewust van de gevolgen van de hunker naar meer invloed die Alexander Pechtold heeft.”

Het was juist dat ene interview bij Jinek waardoor Kamps met publicaties begon.

Kamps produceerde in het verleden programma’s (of onderdelen daarvan) voor RTV Oost, SBS6, Eurosport, EredivisieLIVE en was betrokken bij Ajax TV, OnsOranje.nl, Utrecht TV en vele andere. Jarenlang was hij ‘buurman’ van John de Mol’s Studio 22.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer