Kamps: Pechtold heeft een stoornis en ‘iedereen’ weet dat!

Het is zijn eerste interview sinds de aanslag op zijn leven; vorige week bij het CBR Examencentrum in Enschede. Volgens de Needse klokkenluider is Alexander Pechtold geestesziek en dat durft Kamps rustig hardop te zeggen.

| Dat zijn enorm grote woorden…

Nee hoor, dat kan ik gerust zeggen. En als het onwaar zou zijn dan zou Pechtold wel een aangifte tegen mij doen vanwege laster, smaad of wat dan ook. Maar omdat hij weet dat ik hem ‘door heb’ zal hij dat nooit doen…

| Maar nog maar twee dagen geleden ontvingen wij via uw, voormalige, advocate Emma Keulen toch wel een aangifte van Pechtold tegen u. Juist vanwege alles wat u daar zegt?

Nee hoor, u hebt een aangifte gezien die Alexander doet namens het CBR; niet namens zichzelf. Je moet niet vergeten dat al ver voor ik in beeld kwam anderen dezelfde ervaringen hebben opgedaan als ik nu. Pechtold manipuleert de politie, het Openbaar Ministerie of wie hij maar wil. Maar een aangifte voor zichzelf indienen…. dat doet hij echt niet. Want dan gaat de rechter hem of mij vragen stellen…. die mijn gelijk aantonen..

| U vergelijkt de heer Pechtold regelmatig met het karakter van Francis Underwood uit de Netflix-hit ‘House of Cards’ …

De heer ? Hij denkt dat hij ‘de Here’ is…. maar ook dat zit tussen zijn oren.

Ik noem hem eigenlijk altijd gewoon Alex, het twee-eiige tweelingsbroertje van Sigrid Kaag. Niet meer en niet minder…. Zelfde type! ‘Mind my words’….

| Dat was niet de vraag… waarom die vergelijking met Francis Underwood?

Ja dat klopt; dat is hij. Nadat Kevin Spacey, vanwege de MeToo affaire, die rol nooit meer zal spelen kunnen de producenten zo Alex inschakelen… Hoewel, in zijn geval zal nooit iemand denken dat hij echt president zou kunnen worden… Het is weliswaar een clown, maar niet goed genoeg om minister president te worden van ons ‘gave’ landje. Samen met Mark Rutte had hij wel de moderne versie van Bassie en Adriaan kunnen vertolken… haha

| U bent aardig opgeknapt…

Nou het duizelt mij nog steeds en de brace om mijn nek is ook irritant. Maar ‘onkruid vergaat niet’. Dat gezegde is op mij van toepassing…

| Ook op de heer Pechtold ?

Nee, daar hebben we in de Achterhoek, waar mijn roots liggen, een ander gezegde voor “Stront komt altijd boven drijven”.

| Daagt u hem uit?

Nee hoor, maar ik spreek vrijuit. Ik kan al zijn manipulaties, misleiding, leugens en andere zaken aantonen of weerleggen. En dat weet hij. Vanaf het eerste moment heb ik hem verteld dat ik dwars door zijn zieke geest heen kijk…. Ik heb wel angst voor mijn leven. Het laat mij zeker niet onberoerd en verbaasd mij hoe zelfs de Raad van Toezicht én Minister Mark Harbers zo’n volstrekt verziekte ‘psych…’ op zijn plek laten zitten.

Aan de andere kant…. we zijn als land niet voor niets afgegleden volgens Greco naar het niveau van slechtste jongetje in de klas….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer