Kamps: lesauto terug… maar dashcam verdwenen….

Zijn lesauto is vanmiddag in opdracht van de Enschedese politie afgeleverd bij Schadenet Kraaijvanger en staat netjes achter het hek. Maar…. zijn dashcam is verdwenen. Het is het zoveelste teken dat instanties proberen om de aanslag op het leven van klokkenluider Henrie Kamps in de doofpot te houden.

“Ja, we wisten dat die kans erg groot was en nu, voor wij zelf bij de lesauto zijn geweest is al duidelijk dat er is ‘ingegrepen’. De auto stond op de achtergrond ’te draaien’ toen vorige week dinsdag Kamps bewusteloos op het wegdek belandde…. maar draaide ook toen twee lokale agenten hem in hulpeloze toestand, verward en beduusd bijna een uur in een hoekje op het terrein lieten zitten.”

Gelukkig blijken er op en rond het CBR Examencentrum meer camera’s de aanslag te hebben geregistreerd. Zo draaide er op een andere auto van het onderzoeksplatform een 360 graden camera en droeg Kamps een bodycam. Een andere bodycam, werd weggegrist door een instructeur van rijschool Ezendam en aan een Marokkaanse CBR beveiligingsmedewerker gegeven….

“Toch zal de politie moeten verklaren waarom de dashcam niet meer op de voorruit zit. Want zij hadden al die tijd de sleutel; Kamps zat in de cel en lag daarna urenlang op de Spoedeisende Hulp omdat er het vermoeden was dat het een gebroken nek had. Zijn autosleutel (en rijbewijs) zaten in de bewijszak die de politie eergisteren als eerste terugkwam brengen… na bijna een week wachten. De politie heeft heel wat uit te leggen”.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer