De wereld op zijn kop…..

Vanmiddag ontvangt de Needse klokkenluider Henrie Kamps binnen twintig minuten, nadat hij de Needse wijkagent Armando Marcelina het door het journalistencollectief geproduceerde ‘concept’ procesverbaal heeft gemaild, een reactie én een waarschuwing. Alsof Kamps door Armando Marcelina en zijn collega’s al niet genoeg geïntimideerd is….

“Het is de wereld op zijn kop” zegt een van de journalisten die Kamps ondersteunt bij het publiceren op diverse blogs. “Drie maanden lang lukt het de politie in Neede niet om een aangifte te maken van de meldingen die Henrie doet en dan stuurt zo’n agent hem echt binnen een kwartier deze reactie”:

” Het gebruik van dit stuk als zijnde officieel stuk zal ik dan ook behandelen als zijnde valsheid in geschrifte.”

Armando Marcelina, wijkagent neede

“Een tijdje geleden vertelde Henrie mij dat een bron (naam bekend bij de redactie) hem vertelde een vermoeden te hebben dat deze wijkagent ‘banden’ heeft met Verkeerscollege Brünen. Henrie beschermt zijn bron, maar we gaan nu toch aan die persoon vragen of deze bereid is officieel te verklaren….”

Het kan geen toeval zijn dat deze ‘wijkagent’ Kamps zo behandeld…

“De angst bij Henrie is enorm toegenomen na de aanslag op zijn leven bij het CBR en dan benaderd de lokale politie hem al maandenlang zo ‘vooringenomen’ ..

Henrie zal dat zelf nooit hardop zeggen, maar hij zegt regelmatig “Sommige agenten zijn met hun beroepskeuze één pad eerder afgeslagen dan het ‘verkeerde’ pad”. Dat krijgt nu wel andere lading realiseer ik mij….”

“Het zou mij niet verbazen dat deze hele kwestie, die voortkomt uit de valse verklaringen, valse beeldvorming en miljoenenzwendel bij het CBR en vooral haar directeur Alexander Pechtold, straks uitdraait op een drama. Geloof mij!”

[tekst gaat door onder afbeelding]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer