Toch wel eng als ik de beelden van Willem Engel zie…

Journalist/ondernemer Henrie Kamps schrijft wekelijks een of meerdere columns over wat hem bezighoud... 

Wanneer ik de beelden zie van de aanhouding van Willem Engel dan slaat mij echt de schrik om het hart. Niet omdat ik de boodschap van Engel aanhang, in tegenstelling tot een deel van het Enschedese examinatoren team van het CBR, maar meer om de wijze waarop de politie hem ‘inrekent’.

Ik herken mij zelf in die beelden en wees eerlijk: met die ‘boerenzakdoek’ en hoge sjaal om zijn die ‘wetsdienaars’ toch echt niet herkenbaar als zodanig? En hij zou echt wel naar het bureau zijn gekomen….

Bij mij stonden de agenten tot twee keer toe voor de voordeur en kon ik ze niet zien via de RING deurbel. Daar sluipen ze omheen; net als de MocroMaffia dat kennelijk doet. Een hoofdagent in Enschede zegt daarvan ‘Ja dat zou ik ook doen….’. Dat is de nieuwe standaard, de nieuwe bestuurscultuur, de nieuwe ‘betrouwbare’ overheid…

De ID laten zien? Geloof het maar niet. Dat leid direct tot intimidaties; nee foto maken mag niet en ik noem u 1 keer snel mijn nummer ABC123…. Kunt u het onthouden??? Haha. Snel he??

Vorige week werd ik van de weg geplukt door weer twee andere ‘dienders”. “Ik ben journalist, ik ben journalist en nog tien keer hetzelfde woord werkten eerder tegen als mee…..” Zonder aangifte, mogelijk met hersenletsel of gebroken nek belandde ik uren in de cel en daarna, met tegenzin van de OvJ naar het ziekenhuis. Nu een week later heb ik mijn mobieltjes terug en sinds tien minuten staat mijn auto bij het schadebedrijf… geen aangifte… of wat dan ook.

Mitkommen!!!!

Poetin is nog niet gearriveerd, maar een fors deel van onze overheidsdienaars zijn er al klaar voor. Dat weet ik zeker! Dat komt nóóit meer goed. Hardnekkiger dan Corona…..

Ik doe niet aan complot theorieën, ben goed opgevoed én maximaal gevaccineerd, maar realiseer mij sinds zes maanden dat ons gave landje een totalitaire staat is geworden…. Unglaublich!


ps Zou de geplande massa-aangifte tegen Alexander Pechtold dan straks toch echt tot een klein succesje leiden tegen een corrupte, verziekte overheid waar kwalijke types zoals de ’twee-eiige tweelingbroer’ van Sigrid Kaag gewoon hun manipulatieve hobby’s kunnen botvieren…..

[tekst gaat door onder afbeelding]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer