‘Pechtold verdacht van: bedreiging met de dood, het doen van valse aangiftes, machtsmisbruik en aanzetten tot haat’

Om het politie én Justitie wat makkelijker te maken heeft het onderzoeksplatform Rijlezz vandaag de aangifte die de lokale opsporingstak kennelijk kwalitatief voldoende vond om journalist/klokkenluider Henrie Kamps thuis op te zoeken, meerdere keren aan te houden, urenlang te verhoren met 2 rechercheurs én urenlang in het arrestantenblok in Borne in hechtenis te houden…. omgebouwd tot een concept procesverbaal.

Een inhoudelijk vrijwel exacte kopie van het PV dat de advocate van Kamps eergisteren ontving van het OM.

“Wij vinden als collega’s dat het nu maar eens genoeg moet zijn met dit kwalijke gedrag van de politie in zijn woonplaats Neede, de politie in Enschede én het Openbaar Ministerie. Daarom hebben wij op een ludieke wijze het proces-verbaal dat werd opgemaakt nadat Alexander Pechtold, een man met een kwalijke historie kennelijk moeiteloos kan regelen bij politie én OM, ‘omgebouwd’.

Vandaag nog gaat Kamps; wederom naar het politiebureau in Borculo om deze aan te bieden. De onderliggende melding, aangiftes of hoe de politie dat ook ziet of noemt zijn allemaal aantoonbaar, aangetekend, via mail en persoonlijk overhandigd aan de wijkagent van Neede.

“Justitie zal wel wachten tot Henrie wordt doodgereden in opdracht van Alexander Pechtold. Maar wij denken toch echt wel dat de aanslag op Henrie minimaal in de categorie valt van ‘met een fakkel voor het huis’ van Pechtold’s tweelingzus Sigrid Kaag staan….”

Het is de bedoeling dat het ‘concept’ procesverbaal, volgende week door de Needse klokkenluider in het bijzijn van een cameraploeg symbolisch wordt aangeboden aan minister Dilan Yesilgöz-Zegerius én korpschef Janny Knol. De onderzoekers willen daarmee aandacht vestigen op de ‘ver-chinezing’ van onze rechtsstaat.

Kamps informeerde vandaag landelijke media over de verdenkingen rond CBR directeur Alexander Pechtold.

Zo zou de het Proces Verbaal rond de aangiftes tegen Alexander Pechtold er kunnen uitzien volgens het onderzoeksplatform Rijlezz. Maar dat lukt niet door vooringenomenheid van de lokale politie.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer