Politie bezorgt lesauto Kamps op thuisadres!

Na zijn persoonlijke eigendommen laat de politie vandaag de lesauto van de Needse klokkenluider door Bergingsbedrijf Vorgers terugbezorgen. Zojuist belde Hans Wiggers van het Bornse bergingsbedrijf dat men opdracht heeft gekregen de auto vandaag (uiterlijk) morgen terug te brengen.

“Na ontvangst zullen wij onderzoek doen naar de staat van de in en rond de camera geïnstalleerde camerasystemen. Het is onduidelijk in welke toestand de lesauto zich bevindt en of er geknoeid is met de camera’s. Dat zou goed mogelijk zijn; juist vanwege de nalatigheid van beide politie-agenten die Kamps aan zijn lot overlieten nadat er een aanslag op hem was gepleegd…..”

Zonder overleg liet de politie de auto vorige week dinsdag weghalen, nog voordat door Kamps ingeschakelde assistentie ter plekke was. Bijna een week lang werd Kamps niet geïnformeerd waarom de auto was afgevoerd en waar deze zich bevond. Ook kon hij niet bellen of op zoek gaan; zijn mobiele telefoons kreeg hij pas maandag terug en ook zijn rijbewijs, schoenen, jas én autosleutels.

Kamps dringt bij de minister én Korpsleiding aan op een onderzoek door de Rijksrecherche.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer