Interviewverzoek voor minister Mark Harbers

De programma-makers van ‘Wolvenjacht’ gaan een interview verzoek indienen bij het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Dit staat in een derde, aangetekende brief, die onderweg is naar de verantwoordelijk minister. Eerder informeerde minister Mark Harbers dat hij ‘kennis had genomen van de beschuldigingen van miljoenenzwendel in de rijschoolwereld”

Met tussenpozen van een maand is de minister door het onderzoeksproject Rijlezz geïnformeerd, maar een echte inhoudelijke reactie blijft uit. Dat is vreemd en daarover willen wij hem persoonlijk bevragen.

Juist in een tijd waarin de overheid zelfs een regeringscommissaris heeft benoemd, omdat er van alles mis blijkt te zijn met de opvolging van meldingen van grensoverschrijdend gedrag zou je mogen verwachten dat de minister niet alleen maar laat weten dat hij ‘kennis heeft genomen’ maar ook wat zaken in gang zet. Maar het blijft, eigenlijk zoals verwacht, verdacht stil.

“Wij maken een programma voor een miljoenenpubliek en denken dat de minister wel gehoor zal geven aan het interviewverzoek” aldus de productiemaatschappij.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer