Ook tv opnames van aangifte bij Enschedese politie…

De Needse klokkenluider gaat onder begeleiding van een cameraploeg aangifte doen bij de Enschedese politie tegen Alexander Pechtold. Nadat eergisteren eindelijk de aangifte die Alexander Pechtold deed tegen Kamps werd opgestuurd naar zijn advocate is er voldoende ‘slagkracht’ om aangifte te doen van meerdere valse aangiftes. De aangifte geen aan dat Pechtold het ambt ernstig misbruikt.

“Wij willen in beeld brengen hoe moeilijk het is om aangifte te doen tegen een aantoonbaar vals-verklarende overheidsdienaar. Bijna alles wat Pechtold verklaard is aantoonbaar gelogen.. het is zijn manier van het manipuleren van anderen” aldus een van de juristen die de Needse journalist al maanden adviseert. Pechtold heeft op dat vlak een historie….

“Zo verzwijgt de CBR directeur bewust dat Kamps journalist is en in dat kader vragen stelde, kritiek leverde en publiceert. Ook schetst Pechtold bewust een onjuist beeld van wat zich op 8 november en 1 december werkelijk heeft afgespeeld op het CBR examenterrein”

“Kamps realiseert zich terdege dat het Openbaar Ministerie niet tot vervolging over zal gaan, maar vind het belangrijker dat Nederland op een later moment ziet hoe politie én Justitie net als bij de Kindertoeslagaffaire met gesloten ogen dienstbaar maakt aan onbetrouwbare overheidsdiensten zoals het CBR” aldus de juriste.

Het is bekend dat de Needse klokkenluider ondanks alle aanvallen op zijn persoon door het CBR, grote rijscholen, politie én Openbaar Ministerie volhard in het aan de kaak stellen van misleiding en oneerlijke handelspraktijken door het CBR én de grote rijscholen. Jaarlijks worden jongeren stelselmatig voor miljoenen gedupeerd.

“Nadat minister Harbers per aangetekend schrijven kenbaar heeft gemaakt ‘kennis te hebben genomen’ van de beschuldigingen richting CBR én Alexander Pechtold lijkt het slechts kwestie van tijd voor deze onderzoek zal moeten laten doen naar de juiste cijfers vanuit het CBR. De minister struikelde in het verleden al eens over het verstrekken van onjuiste informatie” zegt Kamps in een toelichting.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer