TV-opnames ‘Wolvenjacht’ starten maandag bij CBR in Enschede.

Mogelijk kan hij nooit meer rijles geven, maar zijn werk als journalist zal hij nimmer staken. Dat heeft de Needse klokkenluider vandaag nog eens bij de behandeld artsen duidelijk gemaakt. De komende tijd volgt nog een nader onderzoek in het Koningin Beatrix Ziekenhuis. ‘Getooid’ met een nekbrace zal Kamps volgende week aanwezig zijn bij de eerste opnames van de YouTube-serie over de miljoenenzwendel in de rijschoolwereld.

“Er is besloten, nu ik mijn werk als rijinstructeur tot eind april zeker niet kan doen, om eerder te starten met de opnames. De producent gaat deze week nog in overleg of we daarbij beveiligd kunnen worden door de lokale politie. Zeker na de geweldsdreigingen van rijschool Ezendam en na de aanslag van Verkeerscollege Brünen lijkt het er op dat het CBR de veiligheid van ‘een ieder’ niet kan of wil garanderen.”

Er gaan deze week nog interview-verzoeken naar de beide betrokken ministers, korpschefs en enkele journalisten. Verder zijn er al getuigen en enkele rijscholen die bereid zijn om voor de camera hun zegje te doen over de angstcultuur bij het CBR.

Er worden geen mededelingen gedaan of deze opnames bedoeld zijn voor BOOS, maar de geruchtenstroom is al een tijdje op gang dat Tim Hofman geïnteresseerd is in de zwendel en criminele gedragingen binnen de overheid.

“Geen commentaar” zegt Kamps resoluut!

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer