Politie of Justitie lekt valse aangifte naar advocate Kamps…..

Bijna drie maanden na dato ontvangt zijn advocate Emma Keulen een aangifte die CBR directeur Pechtold op 16 december tegen klokkenluider Henrie Kamps heeft ingediend. Of op 16 januari of wanneer dan ook….. Dat wordt niet echt duidelijk….

Het is een onverklaarbare en onsamenhangende aangifte …. of zoals de lokale opsporingstak, waarover Kamps gisteren door zijn wijkagent Armando Marcelina werd geïnformeerd, zou zeggen: “een kwalitatief zéér matige aangifte” Maar zelfs met die kwalificatie goed genoeg voor politie én het Openbaar Ministerie om een hetze op Kamps in gang te zetten….

“Ons is volstrekt niet duidelijk waarom deze aangifte ons nu pas bereikt. Nog even los van het feit dat de aangifte vooral duidelijk maakt hoe erg de heer Pechtold liegt en valselijk verklaard.”

Volgens de juristen rond Kamps lekt iemand, die betrokken is bij de affaire rond de Needse klokkenluider ruim drie maanden na de aangifte, nu bewust dit document naar de tegenpartij. “Nu de minister, de korpschefs en anderen betrokken raken én er een aanslag op Kamps is geweest zal er wel ergens onrust ontstaan zijn binnen de Enschedese politie-burelen of OM”.

Kamps zelf reageert krachtig; “Pechtold heeft het over zijn goede naam, de goed naam van het CBR en de goede naam van alle examinatoren. Nou dan weet je al dat die man snel psychische hulp moet krijgen. Dat wisten we natuurlijk al, want verschillende mensen om hen heen hebben daarover in het verleden al uitlatingen gedaan. De minister heeft een zieke geest op een ziek dossier gezet: het CBR is gecorrumpeerd, corrupt, verziekt en mogelijk zelfs crimineel.”

“Het is overigens wel bijzonder dat hij hetzelfde heeft gedaan als waar ik op jullie blog over heb geschreven: mijn aangifte tegen Pechtold deed ik op mijn verjaardag… op 13 december. Hij deed zijn aangifte tegen mij ook op zijn verjaardag 16 december. Wel één groot verschil: de politie heeft zijn bullshit wel in een aangifte vervat en al op voorhand acties ondernomen tegen mij…. Bij mijn meldingen weigert de politie en het OM dat tot op de dag van vandaag. Veelzeggend!

“Je zou hopen dat Justitie nu eens onderzoek zou instellen naar de beide, of meerdere, valse aangiftes die de overheid (het CBR) heeft gedaan Kamps… maar dat past niet bij de huidige onbetrouwbare overheid” aldus een juriste.

[tekst gaat door onder afbeelding]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer