Kamps blijft problemen houden met het indienen van een aangifte…

Het is zijn derde poging bij de politie in zijn woonplaats Berkelland om een aangifte te doen en wederom lukt dat niet. Klokkenluider Kamps wil er verder maar liever het zwijgen toe doen. Volgens hem is het een ‘gat in de markt’ om een training te organiseren: “Hoe moet je een aangifte doen?”.

“Je zou van de overheid mogen verwachten dat ze het doen van aangiftes juist niet frustreren. Maar uit het dossier van Kamps blijkt het tegengestelde”

Voor Kamps is de vervolging van zijn meldingen van 13 december nog steeds het belangrijkste doel. Hij wil dat er onderzoek komt naar de miljoenen misleiding én de oneerlijke handelspraktijken door het CBR en haar directeuren Pechtold en Huizing. Zelfs na de aanslag op zijn leven ligt daar zijn focus. Kamps zegt dat de valse beeldvorming, valse verklaringen én valse aangiftes vanuit het CBR hebben gezorgd voor een extreem explosieve situatie waarvan de aanslag door Brünen er een was… en niet eens de eerste…

In zijn laatste reactie schrijft de Needse wijkagent Marcelina “Na overleg met de lokale opsporingstak kan ik u mededelen dat er geen onderzoeksonderhandelingen worden verricht ….”

Kamps is verder niet bereikbaar voor commentaar en wacht de reactie van de ‘lokale opsporingstak te Enschede af’ zodra deze worden geconfronteerd met de aangifte van de belangrijkste getuige.

“Volgens Kamps is nu wel duidelijk dat politie en Justitie in Twente andere maatstaven hebben voor burgers dan voor het CBR” aldus de woordvoerder van Kamps. Kamps is van mening dat de korpsleiding en/of minister een onderzoek door de Rijksrecherche zouden moeten laten doen.

“Als je ziet wat de ‘kwaliteit van de aangifte’, die het CBR op 6 december tegen Kamps heeft gedaan waard was, dan moet je toch op zijn minst constateren dat het OM meer dan vooringenomen is. Iedere blinde ziet dat de beweringen van een CBR-medewerker (Meeuwsen red] volstrekt leugenachtig zijn ten opzichte van de opnames van de dashcam van Kamps. Datzelfde geldt ook voor de verklaring van een drietal getuigen; Chantal Meulenbroek, Hans Weeink en Tom Kolthof”.

“Maar zelfs over de seponering van deze valse aangifte ‘poging tot zware mishandeling’ is Kamps, tot op de dag van vandaag, niet geïnformeerd. Bizar!”

[tekst gaat door onder afbeelding]

[tekst gaat door onder afbeelding]

In reactie op het antwoord van de Needse wijkagent heeft Kamps aangegeven dat hij het voorlopig hierbij laat. Hij is slachtoffer en wil zoveel mogelijk rust houden. Hij vertrouwt er wel op dat een onafhankelijke aangifte van de belangrijkste getuige én de beelden van bijna 10 cctv-camera’s voldoende zijn voor Justitie om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen en de dader René Brünen aan te houden.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views

Aangifte tegen René Brünen bijgesteld naar ‘zware mishandeling’!

In overleg met de Politie Oost-Nederland heeft de klokkenluider in de rijschoolbranche, Henrie Kamps, besloten om de aangifte tegen de Enschedese rijschool eigenaar René te verhogen van ‘eenvoudige mishandeling’ naar ‘zware mishandeling’. ‘Uit verklaringen van getuigen en camerabeelden is duidelijk geworden dat het hier om veel meer gaat dan een ‘eenvoudige mishandeling’; dat was de […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer