Politie brengt bezittingen Kamps terug!

De ontwikkelingen rond het bijna dodelijke incident bij het CBR in Enschede volgen elkaar in rap tempo op. Vanmorgen heeft Kamps, via een belangrijke getuige, vernomen dat zijn bezittingen vandaag door de politie op zijn woonadres in Neede worden teruggebracht. Het is onduidelijk of de korpsleiding heeft ingegrepen.

“Ja verloopt allemaal bijzonder vreemd. De politie, Justitie, weten dat Emma Keulen van Damsté de voorkeuradvocaat van Kamps is. Maar toch nemen ze nu voor de tweede keer contact op met de belangrijkste getuigen in deze aanslag op het leven van de heer Kamps”

Vorige week informeerde de Needse journalist de verantwoordelijk minister en beide korpschefs Baalman en Knol over de wijze waarop politie én Justitie samenspanden met Alexander Pechtold én het CBR.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer