‘Daar doe je het voor….’

Zelfs als klokkenluider heb ik in deze donkere dagen momenten waarop ik mij realiseer waarom ik mij al deze ellende op de hals haal. Waarom ik nu al een half jaar als journalist/ondernemer aan wil tonen dat het CBR en een groot deel van de rijschoolwereld jonge mensen bewust misleid en financieel uitbuit.

Emma uit Rietmolen was in september die tiende en laatste leerling die zich aanmeldde in een pilot voor 10 personen; waarmee ik wilde aantonen dat je anno 2022 ook voor minder dan €1500 jonge mensen aan het rijbewijs kunt helpen. Binnen 26 weken slaagde ze voor een netto bedrag van €1.377,50 …. net als de andere geslaagden.

Of dat de laatste vier deelnemers ook lukt weet ik niet; ik ben naar het er nu uitziet definitief uitgeschakeld door een aanslag op mijn leven. Zoals Alexander Pechtold, directeur van het CBR, al meerdere keren had gezegd: “Dit overleef jij niet!”. Hij had bijna gelijk; ik leef nog, maar mijn rijschool heeft het inderdaad niet overleeft.

Emma ging vorige week, net als afgelopen dinsdag Sanne dat wilde doen, haar praktijkexamen doen nadat ze deze zelf had gereserveerd én betaald bij het CBR. Niet ik, maar iemand anders begeleidde haar onder de naam ‘examenautoverhuur.nl’. Zoals dat volgens de wet mag….

Toen werd, anders dan afgelopen dinsdag, de examenauto niet door een Marokkaan, in opdracht van het CBR tegengehouden.

Toen kon ik als journalist (privé-persoon) gewoon wachten op dezelfde plek als waar ik dinsdag, zonder pardon, werd neergeslagen en de weg op gedrukt…. door een bij het CBR ingeschreven rijschool; de grootste van Twente …. Verkeerscollege Brünen. Die natuurlijk niet zal worden uitgeschreven door het CBR… Zo werkt het niet bij het CBR…. Brünen werkt bewust mee aan de mijoenenzwendel van het CBR en krijgt misschien wel een bonus ..

Maar voor mij vandaag dit toetje van Emma … bij voor de voordeur!

Daar doe je het voor….!!

[tekst gaat door onder afbeeldingen]

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer