‘Brünen moet per direct uitgeschreven worden bij het CBR!’

De reacties vanuit de kleine rijscholen in Twente zijn onverbiddelijk; juist omdat de rijschool van Kamps zonder pardon en beroepsprocedure op 7 december door Alexander Pechtold werd uitgeschreven. CBR directeur Alexander Pechtold zal dat nu ook moeten doen met Brünen blijkt uit een stemming via samenwerkingsplatform RijschoolProfs

“Kamps wordt verweten dat hij heeft geschreven en gepraat over wat er op het examenterrein zoal voorvalt. Maar inmiddels is duidelijk dat Brünen dat, in het geniep, ook heeft gedaan. Dat blijkt alleen al uit de stukjes die Kamps verzameld heeft”

“Kamps wordt verweten dat hij gefilmd heeft op het examenterrein. Maar ook daarvan zien en lezen we dat Brünen dat ook heeft gedaan. De mailreactie van examenmanager Mark Keijsers bevestigd dat overduidelijk, nadat Kamps kringcoördinatrice Elise Verheij én hem er op wijst dat Vekabast en Brünen met een grote opnamebus opnames maken….”

[tekst gaat onder afbeelding verder]

“Verder heeft Brünen afgelopen dinsdag een aanslag gepleegd op een bezoeker. Dat weet iedereen inmiddels. Dat gebeurde op de terreinen van het CBR. Juist daar waar de examinatoren hun lease-auto’s neerzetten”.

“Ook is bekend dat René Brünen de klokkenluider heeft geïnformeerd over een persoonlijk gesprek dat Brünen had met Mark Keijsers over examinatrice Daphne Hertong. Instructeurs van Brünen weigerden dat hun kandidaten werden geëxamineerd door de deze veel bekritiseerde examinatrice. Daarvoor reisde Keijsers af naar het hoofdkantoor van Brünen”

In een stemming via het samenwerkingsplatform RijschoolProfs.nl is duidelijk dat een ruime meerderheid van de rijscholen vind dat de grootste rijopleider van Twente ook moet worden uitgeschreven bij het CBR….

[tekst gaat door onder poll]

tussenstand na vier dagen stemming…

“Ook Kamps heeft geen kans gekregen om zijn activiteiten voort te zetten door anderen in te huren, Pechtold schreef zonder pardon zijn volledige rijschool uit. Dus dat zal hij nu ook moeten doen. Dezelfde sanctie… schorsen of uitschrijven van de volledige rijschool. Doet hij dat niet dan is direct duidelijk dat het sanctiereglement voor grote opleiders een andere is dan voor ons kleintjes”.

GERELATEERD

Branche CBR CBRClaim Leden Meer dan 10.000 views Uit het land

Landelijk protestdag rijscholen op 17 september bij CBR Enschede!

Het is nog ver weg, maar er zijn plannen om op zaterdag 17 september 2022 een landelijke protestdag te organiseren bij het CBR Examencentrum in Enschede. Het initiatief komt van een grote groep rijscholen uit het land. Het is op die dag exact 1 jaar geleden dat CBR directeur Alexander Pechtold de Needse klokkenluider Henrie […]

lees meer
BOVAG Branche Meer dan 10.000 views Tip

Officiële klacht tegen twee agenten Enschedees korps!

Op 8 maart 2022 werd journalist Henrie Kamps bij het CBR Examencentrum mishandeld door de eigenaar van de grootste rijschool van Enschede; René Brünen. Omdat de mishandeling plaatsvond onder de neus van CBR examenmanager Mark Keijsers én twee politieagenten is het verbazingwekkend dat de journalist iedere vorm van hulp werd ontzegd. “De klacht tegen beide […]

lees meer
BOVAG Branche CBR Meer dan 10.000 views

Rijschool Rijbewijzz doet beroep op VVRI!

Klokkenluider Henrie Kamps, eigenaar van rijschool Rijbewijzz, doet vandaag een officieel beroep op de branchevereniging VVRI, Vereniging Voor Rijscholen en Instructeurs , om de druk op het CBR op te voeren. Kamps is sinds 1 januari lid van deze veelbelovende vereniging en zegt te verwachten dat de vereniging, anders dan BOVAG en VRB, wel in […]

lees meer