Ook Open Brief aan Janny Knol; politiechef Oost Nederland

Na onze nieuwe minister van Justitie & Veiligheid en de hoogste politiebaas van Twente ontvangt nu ook de nog maar kort geleden aangetreden politiechef Oost-Nederland, Janny Knol, een Open Brief van journalist/klokkenluider Henrie Kamps.

“Het doel van het informeren van deze drie vrouwelijke overheidsdienaars is duidelijk; Kamps wil dat als hem iets overkomt er geen jarenlang onderzoek nodig is om uit te zoeken wie, wat of waar geïnformeerd was of had kunnen zijn. Kamps is geïntimideerd en met de dood bedreigd door Alexander Pechtold en overleefde ternauwernood afgelopen dinsdag een aanslag op zijn leven. De politie en het Openbaar Ministerie lijken daarbij in hoge mate voor vooringenomen… ze ‘dekken’ het CBR in alles!” aldus de woordvoerder van klokkenluider Kamps.

“De betrokkenheid van politie en Openbaar Ministerie werpt enorme vraagtekens op. Zo werd de journalist afgelopen dinsdag niet als slachtoffer van een zwaar delict behandeld, maar als een crimineel. Tientallen keren heeft Kamps gezegd dat hij journalist was en gewond. Maar zonder pardon is hij in de cel beland. Later hadden artsen in het Medisch Spectrum Twente uren nodig om te onderzoeken of Kamps een gebroken nek had. Al maanden probeert Kamps aangifte te doen tegen CBR medewerkers… maar ook dat wordt consequent tegengewerkt. En zelfs bij een valse aangifte door het CBR, voor een ‘poging tot zware mishandeling’, kijkt het OM de andere kant op en informeert Kamps niet eens over het seponeren… Werkelijk bizar!”

Kamps is niet bereikbaar omdat de politie al zijn persoonlijke bezittingen heeft ontnomen, waaronder zijn lesauto.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer