Kamps “CBR volledig verantwoordelijk!’

In een korte persverklaring is Henrie Kamps overduidelijk; hij houd de CBR directie én (lokale) CBR leidinggevenden volledig verantwoordelijk voor het bijna dodelijke incident van afgelopen dinsdag. Kamps blijkt eerder zowel het CBR, waaronder examenmanager Keijsers en kringcoördinator Verheij en de lokale politie te hebben geïnformeerd en verzocht de beveiligers ‘in toom’ te houden.

“De heer Kamps bevond zich afgelopen dinsdag, op het moment dat een Marokkaanse beveiligingsmedewerker van het CBR een conflict uitlokte, buiten het examenterrein. Een kandidate, die zelf het Praktijkexamen had gereserveerd, was er met een volwassene om het examen te doen. Die werkwijze is toegestaan en zal mogelijk in de toekomst wat mij betreft weer de standaard worden. Zij heeft een 1op1 overeenkomst met het CBR… De rijopleider, wie dat ook is, is daarbij op geen enkele wijze betrokken” aldus Kamps die niet bereikbaar is voor verder commentaar.

De Enschedese rijschool Oscar Langenkamp legde het incident op het examenterrein vast met zijn mobiel en publiceerde dat via social media. Daar is te zien en te horen dat Kamps slechts een omstander is…

Het is op dit moment niet bekend of Rijschool Langenkamp daarvoor een sanctie is opgelegd door het CBR. Eerder gebeurde dat wel met NUTheorie.nl en Rijbewijzz.nl.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer