Ook Koepel Rijopleiding & Verkeersveiligheid is op de hoogte van miljoenenzwendel in rijschoolbranche…

Op 14 december 2021 stuurt Anthony Boeijink, ‘kartrekker’ van de KRV [Koepel Rijopleiding & Verkeersveiligheid red], een statement naar het onderzoeksplatform Rijlezz van journalist Henrie Kamps.

Enkele dagen daarvoor wordt de Needse klokkenluider gebeld door Anthony Boeijnk die met Kamps wil praten over de misstanden bij het CBR en in de rijschoolwereld. Boeijink stuurt hem vanaf zijn mailadres van Verjo [uitgever voor verkeer en vervoer over de weg red] een tekstvoorstel...

Kamps is op dat moment al door Alexander Pechtold, persoonlijk, definitief uitgeschreven bij het CBR en heeft dan al bezoek van de Enschede politie aan zijn voordeur gehad.

Kamps is ook al door René Brünen geïnformeerd dat Anthony Boeijink mogelijk ‘dubbelspel’ speelt en Kamps wil uithoren over zijn ‘wetenschap’.

Na publicatie van het interview dat Boeijink aanlevert hoort Kamps nimmer meer iets van de Verjo directeur en kartrekker van het belangrijkste overlegorgaan binnen de rijschoolbranche; het eerste aanspreekpunt voor het ministerie….

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer