‘Eerst aangifte van ‘poging tot doodslag’ door René Brünen volgt komende week…’

Steun uit onverwachte hoek. Volgende week wordt er een eerste aangifte gedaan van het plegen van een strafbaar feit, maar niet door klokkenluider Henrie Kamps. Omstanders melden zich omdat ze het ongelofelijk vinden dat de dader René Brünen niet in hechtenis is genomen, maar het slachtoffer.

“Dat kan echt niet. Het is te gek voor woorden. Er zijn genoeg camera’s op de plek gericht waar de lange man op de journalist inslaat en deze achterover op de straat valt. Henrie Kamps was kansloos en lag met zijn hoofd op de rijbaan waar vrachtwagens hem ieder moment konden overrijden”

Kamps zelf is op dit moment niet in staat een besluit te nemen en is in afwachting van de terugkomst van zijn juridisch adviseur. Het is niet bekend of Justitie, naar aanleiding van de Open Brief, aan korpschef Baalman al een onderzoek heeft opgestart en de cctv camerabeelden heeft opgevraagd.

Slachtoffer Kamps ligt na de aanslag op zijn leven met het hoofd op het wegdek…

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer