BOVAG reageert niet….op aanslag…

Ondanks herhaalde pogingen om de voorzitter Arno Smits om commentaar te vragen over de aanslag op de Needse klokkenluider, door een BOVAG-rijschool, blijft het verdacht stil. Smits, die vanwege zijn eigen grote rijschool, ook al fel tegenstander van Kamps zijn kritiek was lijkt het allemaal wel oké te vinden. Kamps uitte in het verleden forse kritiek op de zwijgzame rol van de BOVAG voorzitter. Dat betekende onder andere dat Kamps geweigerd werd, zonder opgave van reden, als BOVAG rijschool.

“Laat er geen misstand over zijn; ook de BOVAG weet alles van het miljoenenverdienmodel dat het CBR én de grote rijschool-branche-organisaties zoals BOVAG in stand willen houden. Kamps heeft al forse kritiek geleverd op de lakse houding van Arno Smits.

Het gaat te ver om te veronderstellen dat Smit wist van de aanslag, maar het zal hem niet veel uitmaken dat een BOVAG-lid zoiets doet.” aldus de vaste woordvoerder van Kamps.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer