‘Mogelijk blijvend letsel bij Kamps’

Uit nader onderzoek zal moeten blijken of Henrie Kamps ooit volledig hersteld van de aanslag op zijn leven door eigenaar René Brünen van Verkeerscollege Brünen. Gelukkig was de hersenscan dinsdagavond goed, maar Kamps moest op advies van de behandeld artsen (maar liefst 3) nader onderzoek ondergaan.

“Behalve nader onderzoek naar letsel aan de ruggenwervel volgt nog onderzoek naar een van de organen bij de heer Kamps. Hij maakt het, naar omstandigheden, goed maar heeft naast de fysieke ongemakken last van angststoornissen en concentratieproblemen. Mede veroorzaakt door de geluiden van langsrijdende auto’s of vrachtwagens bij het CBR terrein toen hij daar met zijn hoofd op de uit sorteerstrook richting de snelweg lag. Daar had hij naar aanleiding van de doodsbedreigingen door Alexander Pechtold sowieso al maanden last van. Nu de dreiging ook vanuit de georganiseerde rijschoolbranche (BOVAG) komt neemt dat alleen maar toe.”

Kamps is redelijk aanspreekbaar.

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer