Tom Brünen: “Wij hebben betere advocaten én diepere zakken…”

Het is een duidelijk statement van de zoon van René Brünen die afgelopen dinsdag zonder enige aanleiding journalist/ondernemer én klokkenluider Henrie Kamps aanviel, neersloeg en de uitsorteerstrook bij het Enschedese Transportcentrum opduwde…. vlak voor de wielen van voorbij razende vrachtwagens van HST. Kamps overleefde de aanslag ternauwernood en werd urenlang onderzocht in het MST ziekenhuis; omdat er het vermoeden was van een gebroken nek. Of Kamps ooit weer ‘volledig kan functioneren’ is nog zeer de vraag…

“Hoe diep de zakken van de Brünen’s zijn zal later wel gaan blijken” zegt de woordvoerder van de Needse klokkenluider Henrie Kamps. Wat wij zien is dat de heren Brünen hard het parkeerterrein bij het CBR oprijden. En dat na een korte heftige reactie van vader Brünen, tegen een Turkse vrouw, Kamps van enige afstand iets zegt en daarna door Brünen sr. wordt neer gebeukt en de weg op wordt gedrukt. Kamps valt achterover met zijn hoofd en nek op de stoeprand en wegdek…. Even later gaan de Brünen’s aan hem sjorren… Kamps blijft beduusd achter … de lokale politie doet niets…”

“De heren kunnen straks met hun dure advocaten en diepe zakken de rechtbank vast wel uitleggen waarom ze beiden het CBR terrein op zijn gereden en vrijwel direct een moordaanslag op Kamps uitvoerden… Wij denken dat het een bewuste vergeldingsactie is voor recente publicaties….”

Ondertussen laat de woordvoerster ons geluidsfragmenten horen waarin opvallend is dat René Brünen zich aanvankelijk kennelijk wel beseft wat hij heeft aangericht. Brünen senior klinkt oprecht bezorgd over de gezondheid van Kamps….

Totdat zijn zoon Tom zich mengt in het gesprek. Dan… bijna een half uur na de aanslag volgt een tirade van Tom Brünen. Hij realiseert zich overduidelijk niet dat het gesprek, op afstand, wordt geregistreerd. Het is heftig om te horen hoe Tom Brünen het slachtoffer van zijn vader schoffeert en intimideert, terwijl deze nog beduusd op de grond zit. Met de rug tegen een lantaarnpaal… wachtend op de lokale politie… die hem, evenwel, aan zijn lot overlaat. Die zitten dan al rustig binnen bij het CBR en kijken niet op of om naar het mogelijk levensgevaarlijk gewond geraakte slachtoffer van de aanslag door René Brünen.

“Waar jij in ieder geval in uitblinkt is een hoge mate van stupidity… ‘ zegt Kamps emotioneel en met vermoeide, aangeslagen stem. “Het bloed komt uit mijn oren en neus … en jij gaat hier beetje intimideren… mafkees”

Kamps zijn woordvoerder is duidelijk: al maandenlang worden opnames gemaakt op en rond het CBR; simpelweg omdat er een journalistiek onderzoek loopt naar een miljoenenzwendel. Een ongekend verdienmodel dat het CBR en de (vooral) grote rijscholen (zoals Ezendam, Olav Feijen, ANWB Hartemink, Brookhuis én Brünen) persé in stand willen houden.

“Nog even daarvoor grist een Ezendam instructeur een bodycam van Kamps zijn jack en geeft het aan een CBR beveiliger. Een simpel dingetje van een €9,95 bij de Action. Maar in de wereld waarin Kamps vijfentwintig jaar zijn geld heeft verdiend, wordt iets slimmer gewerkt. Het is mogelijk een truc om anderen te laten denken dat er geen opnames meer worden gemaakt. Dat heeft het CBR al gemerkt bij de valse aangifte die Pechtold tegen hem heeft laten doen over een ‘poging tot zware mishandeling’…. Een aangifte die door het Openbaar Ministerie geseponeerd werd, maar waarover Justitie de heer Kamps niet heeft geïnformeerd. Ook in die valse aangifte van het CBR is op door Kamps gepubliceerde opnames duidelijk te zien dat de CBR medewerker in de aangifte alles bij elkaar liegt. Maar dat is de Officier van Justitie kennelijk niet echt opgevallen…. Justitie is, zo is duidelijk, vooringenomen. Daar moet de minister maar antwoord op geven.

“Tom Brünen is een praatjesmaker. Een verwend knaapje dat zijn HBO studie Bestuurskunde volgens mijn informatie niet eens heeft afgerond. Volgens eigen zeggen een van de oprichters van ThuisBezorgd.nl. Maar in plaats daarvan is Tom ‘ThuisGebracht’ door Just Eat, terwijl de rest rijk werd! schrijft Kamps in een schriftelijke toelichting….

Tom Brünen heeft intern bij de grootste rijschool van Twente de reputatie dat hij de enige is die te dom is om zelf zijn WRM bevoegdheid te halen; die nodig is om rijles te geven. Instructeurs van Brünen lachen erom.

Tom Brünen zou eigenlijk spareribs-bezorger zijn geworden als zijn vader niet vroegtijdig was vertrokken uit Mister Rib…. Overigens pas nadat René Brünen een betalingsregeling getroffen had met de fiscus en leveranciers… Kennelijk te dom om spareribs te bakken. Terug naar de rijschool…. met hulp van opa en oma!

“En zo zie je maar…. de appel valt nooit ver van de boom. Laten we hopen dat Brünen vooral ‘diepe zakken’ heeft… anders valt Tom straks door de mand als zijn vader ‘achter het gaas’ belandt. Dan heeft hij echt een WRM bevoegdheid nodig…..

[zie ingesloten artikel onder de afbeelding]

quote uit Tubantia 2021

GERELATEERD

CBR Klokkenluider Meer dan 10.000 views Meest gelezen OM POLITIE

Journalist gaat gesprek aan met Enschedese Driehoek in doofpot-affaire CBR!

Op advies van onder andere de minister gaat de op 8 maart 2022 mishandelde klokkenluider/journalist Henrie Kamps na de vakantieperiode het gesprek aan met de Enschedese Driehoek. Kamps wil in een gesprek met de burgemeester van Enschede, een vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie én teamchef Wolter Alberts duidelijkheid over wat hij inmiddels bestempeld als de […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Zoek de verschillen!

GRONINGEN | Tjeerd P. (32) en Jamie John W. (33) sloegen vorig jaar in de nacht van 18 op 19 augustus een ruit in bij Groeneveld en gooiden vervolgens een molotovcocktail naar binnen… De journalist en zijn vriendin, die op dat moment thuis waren, konden het vuur doven… ENSCHEDE | René en Tom Brünen worden […]

lees meer
CBR Meer dan 10.000 views Meest gelezen

Nationale Ombudsman eist bewijs van CBR

De klacht die voormalig rijschoolhouder en klokkenluider Henrie Kamps in februari heeft ingediend bij de Nationale Ombudsman krijgt een opmerkelijk vervolg. De Nationale Ombudsman wil de verzendbewijzen ontvangen van de aangetekende brieven die het CBR naar de Needse rijschoolhouder heeft gestuurd. “Ja, dat klopt’ zegt Kamps. “Het gaat om brieven die ik persoonlijk van directeur […]

lees meer